2017年1月15日星期日

Wireless AV Transmission Systems


Video productie is meer nodig dan alleen een cameraman. Het omvat producenten, bestuurders, en een technische crew - die allen toegang tot de beelden wezen nodig shot - en hoe sneller, hoe beter. In het verleden, een team van mensen moeten De juiste schot was te worden aangesloten op monitors die opgewassen waren aangesloten op de camera's via lange snoeren en kabels, die de vloer van de set bezaaid, waardoor potentiële struikelen gevaren voor alle aanwezigen. Maar dankzij een aantal ontwikkelingen in de moderne technologie, kan de productie-team nu bekijken footage direct op afgelegen stations via draadloze transmissie systemen.

Deze draadloze av transmissiesystemen kan worden aangesloten op een camera en kan overbrengen welke wordt gefilmd met een ontvanger, die op zijn beurt kan worden aangesloten monitors zodat een verscheidenheid aan mensen kunnen de beelden kijken als het is beschoten en een kritische feedback aan de cameramensen. Ook kan een uitstekend regisseren tool, waarmee de regisseur om de beelden te bekijken en direct de acteurs en technici. Het is een waardevol instrument als het gaat om het verkrijgen van de exacte neergeschoten u tijdens het gebruik van een breed scala van camera's, en de mogelijkheid om herkent onmiddellijk wanneer je hebt gekregen dat schot.

sommige kunnen op hun hoede voor het gebruik van zijn draadloze av transmissie hebben wegens de bezorgdheid toewijzingen draadloze frequentie in gebruik binnen een bepaalde fysieke regio - er kunnen de omstandigheden van de bestaande signalen in het spel, dat niet kan worden gecontroleerd en kunnen interfereren met een nieuw signaal wordt toegevoegd. Draadloze technologie ontdoen van de productie wereld van lastige kabels en zenders zijn nu ontworpen lichtgewicht zijn - het toevoegen van een minimale belasting voor de cameraman de schouders camera. Bijpassende ontvanger modules kan een bereik vanaf ongeveer 100 hebben voeten veel verder, afhankelijk van de keuze van het draadloze systeem zelf. De meeste producenten en regisseurs werken binnen 100-250 voeten van de werking van de camera persoon om te kunnen geven en een routebeschrijving naar de productie crew.

Draadloze AV transmissiesystemen kan duur zijn, afhankelijk van de benodigde bereik, signaal kwaliteit en de problemen met de licentie. Sommigen kunnen deze systemen worden beschouwd luxe. Basissystemen zal draaien doorgaans ergens tussen 3 zes tot 12 duizend dollar of meer in prijs. Afhankelijk van uw budget en hoe belangrijk en efficiënt de directe feedback is om uw specifieke productie, is het vaak het geld waard. Snijden het ongemak van een groot aantal draden en kabels op de set, het verhogen van de veiligheid factor en het versnellen van de proces van de schietpartij schema bij gebruik van draadloze video transmissiesysteem kan enorm helpen bij het stroomlijnen van uw productie.

没有评论:

发表评论