2017年1月11日星期三

PAKITE draadloze IR Extender PAT-433


PAKITE PAT-433 draadloze IR extender bestaat uit een zender en een ontvanger. Zij kiest voor een Superheterodyne 433MHz draadloze transmissie regeling en heeft de voordelen van een lange zendbereik, anti-interferentie en een hoge gevoeligheid. Deze draadloze IR extender converteert het IR signaal in een RF signaal bij 433,92 MHz, voor overdracht naar de ontvanger, tot 200meter afstand, door muren, deuren, plafonds en vloeren.

specificaties:
* Gebruik 433MHz ISM-frequentieband.
* De zender en ontvanger worden in hetzelfde kanaal in een paar en kunnen worden gebruikt bij de wijze van point-to-multipointor multipoint-to-multipoint.
* Draadloze transmissie = 200m. 
* Super heterodyne 433MHz draadloze IR Remote Extender is volledig compatibel met de afstandsbediening van de DVD, DVR, CCD-camera, IPTV, satelliet STB, digitale TVSTB en andere AV-apparatuur. 
*De Extender is voorzien van supersterke IR signaal verzendende functioneren of worden gebruikt in combinatie met een IR-signaal extensie draad
* Volledig hardware ontworpen. Het is niet nodig om software te installeren. Plug and play. Eenvoudig en handig. 
* Afmetingen: 10 cm (L) x 8,5 cm (W) x 3.0cm (H) 
* 433MHz module FCC ClassB gecertificeerd. Draadloos applicatie is veilig en betrouwbaar


Klanten-reviews:
Na het zien van een heleboel slechte recensies was ik sceptisch dit zou werken, maar besloot om het een schot. Tot mijn vreugde het eigenlijk werkt erg goed. Ik heb een lcd-tv gemonteerd op een muur in de garage met een ontvanger gelegen aan de overkant van de garage in een andere hoek dat speakers aandrijft in het plafond gemonteerd. Ik bedraad de digitale audio-uitgang naar de receiver met de TV-audio via de luidsprekers te luisteren. Het was een pijn de afstandsbediening te richten over mijn schouder om het volume over het veranderen kamer. Deze extender werkte prima. Nu kan ik de afstandsbediening in de punt richting van de TV en laat de extender te zenden het signaal over de ruimte en de controle van de ontvanger. De afstand is ongeveer 20 ft tussen de extender verzenden en de ontvanger. De afstand van de afstandsbediening om de extender zender is ongeveer 10ft. Alles werkt perfect, geen vertraging dan ook. Ik ben erg blij met deze en zou het aanbevelen aan een vriend.

Source: PAKITE draadloze IR Extender PAT-433

没有评论:

发表评论