2017年1月15日星期日

Hoe overstappen bekabelde projectoren op Wireless


Een thuisbioscoop projector is vergelijkbaar met een TV-toestel, behalve dat wanneer u het leveren met een video-ingang signaal, het beeld wordt geprojecteerd op een weerspiegelend scherm in plaats van weergegeven het op een LCD-scherm. Projectoren zijn net zo nuttig voor bedrijven als in de Home, vooral bij het maken van presentaties voor klanten, cliënten of uw medewerkers. Zoals projectoren zijn vaak plafond gemonteerd-- of gepositioneerd op de achterzijde van de kamer, weg van het scherm--te converteren naar een draadloos apparaat met behulp van een draadloze video zender en ontvanger bespaart u een heleboel bedrading problemen.

l positie de videozender naast uw videobron, zoals een Blu-ray speler of een kabelbox (set-top box). Merk op dat er een video zender en één video ontvanger verpakt samen, en die moet correct worden geplaatst.
Sluit een HDMI-kabel aan op l de video-uitgang op uw videobron.
l sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan de video-ingang op uw video zender.
l plaatst u de video ontvanger in de buurt van uw projector.
l sluit een HDMI-kabel aan op de video-uitvoerpoort op de video ontvanger.
l sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-ingang op de projector.
l alle apparaten--met inbegrip van de video aansluiten Bron, projector en de draadloze video zender en ontvanger--tot een bepaalde macht stopcontact en zet hen allen.
l druk op de "Source" of "Input" knop op de afstandsbediening van uw projector en selecteert u de HDMI invoer optie. Handleiding van uw projector het worden voor nauwkeurige details voor het selecteren van de HDMI kanaal op uw merk en model.
l een video afspelen op uw videobron, zoals een PowerPoint-presentatie op een Blu-ray-schijf op een Blu-ray-speler. Het videosignaal draadloos wordt verzonden tussen video zender en ontvanger naar uw projector.

 Lancering PAKITE een HDMI draadloos Audio/videozender en ontvanger kit met 300 meter zendbereik nu, past voor TV tot 42 inch formaat, en accepteren van PER-BESTELLING, bent u interessant, u kan contact met ons op te krijgen meer details.

Source: Hoe overstappen bekabelde projectoren op Wireless

没有评论:

发表评论