2017年1月15日星期日

Wat is de draadloze brug tussen de satellietontvanger en de TV?



Satellietontvanger is erg populair in het buitenland markt, totaal verschil met binnenlandse markt. Ik ben niet gemiddelde satelliet ontvanger is uit de datum, het is gewoon verschil levensstijl.

WiFi router is de brug tussen netwerk- en mobiele telefoon, zodat het dezelfde theorie, draadloze av afzender brug tussensatellietontvanger en de tv.

Draadloze AV afzender)Wat is het?) is inclusief één PC's av-ontvanger brengt en één PC 's AV zender, we moeten alleen zender aansluiten met satelliet ontvanger, pls gemerkt, satellietontvanger moet RCA-aansluiting heeft, al was het maar HDMI heeft Jack, je moet wachten een paar dagen, PAKITE merk HDMI-draadloze zender zal worden op de verkoop per augustus; dan moeten we sluit u de ontvanger met de tv, hetzelfde met zender heeft ontvanger alleen de RCA-aansluiting voor de input en output.

Bovendien, kunt u vele ontvanger verbinding maken met veel sets televisie. U kunt vragen als ik veel ontvanger, gebruiken de video zal vertragen als de WiFi router? Mijn antwoord is geen. Ongeacht hoeveel sets tv u verbinding maakt met een zender, de video zou niet vertragen of krijgen invloed, het is gewoon draadloos delen en levendige transmissie.

Source: Wat is de draadloze brug tussen de satellietontvanger en de TV?

没有评论:

发表评论