2017年1月15日星期日

Draadloze Video bewaking


Wireless video toezicht concept is geen bedrading (kabel) gebruikt radiogolven voor het verzenden van video-, spraak- en data signalen van toezicht-en controlesysteem. Draadloze videobewaking is onderverdeeld in: analoge magnetron transmissie- en digitale magnetron transmissie. In draadloze video monitoring systeem, de camera is de meest front-end, de meest elementaire, investeringen het grootste aantal van een product, die is de meest belangrijke apparatuur verantwoordelijk voor videobewaking gebied wordt omgezet in elektrische signalen, dan verder voor overdracht, video controlesysteem van de kwaliteit direct van invloed is op de algemene toepassing, maar ook gerelateerd aan de projectkosten.

Voordelen:
1, laag de kosten van het uitgebreide, meer stabiele resultaten. Met behulp van draadloze controle kan krijgen ontdoen van de ketenen van de kabel, korte installatieperiode, eenvoudig onderhoud, uitbreiding vermogen, snelle kostenvoordelen.
2, flexibel netwerken, goede schaalbaarheid, plug en play. Managers kunnen snel zal de nieuwe draadloze meetpunten toegevoegd aan het bestaande wegennet, geen behoefte aan de nieuwe vervoersnetwerk, verhoging van de uitrusting, gemakkelijk te realiseren van externe draadloze toezicht.
3, lage onderhoud kosten. Draadloze controle onderhoud door de netwerkprovider van onderhoud, de front-end apparatuur is plug en play, gratis onderhoudssysteem.
4, draadloze monitoring systeem is de combinatie van monitoring en draadloze transmissie-technologie, kan het verschillende locaties van de site real-time toezending van de informatie aan de draadloze monitoring center door draadloze communicatie-middelen, en automatisch gevormde video databank ophalen in de toekomst vergemakkelijken.
5, draadloze in het draadloze systeem van toezicht, monitoring center in echte door video-informatie punt tot punt, en de video-informatie is continu en duidelijk. In de draadloze meetpunten, meestal de camera gebruiken naar site voorwaarde voor real-time verwerving, camera via draadloze video transmissie-apparatuur, en via de radiogolven om signalen van de gegevens aan de monitoring center.

Source: Draadloze Video bewaking

没有评论:

发表评论