2017年1月15日星期日

Video conferentie zal de tendens te zijn


Videoconferentie-systeem is een nieuwe methode van communicatie, Meeslepende visualisatie van de lange afstand communicatie mode veranderd en vervangen de traditionele business model, zoals telefoontje, e-mail en het bedrijfsleven reis.

Door middel van levendige video en audio te brengen medewerkers krijgen in de echte conference mode. Dat maakt de "face to face" communicatie infinitize ongeacht waar je bent, wat tijd bespaart, vermindering van de middelen en reiskosten, de efficiëntie te verbeteren en te verbeteren werkmodus, niet alleen het initiatief in de snel veranderende competitieve omgeving om hulp leiderschap te maken snelle beslissing, ook de zakenreis te verminderen verminderen uitlaatgassen van de bron, om een ​​te creëren  "Groene kantoor" omgeving.

Steeds meer ondernemingen was accepteren videoconferentie, omdat het tonen ons een Green office mode. En ze zijn begonnen met het aanpassen van de video-conferentie in staat te stellen op afstand communicatie en samenwerking te bereiken.
Video communicatiesysteem voor het bedrijf schakelen kruis regionale en sectorale communicatie te bereiken voor de interne bijeenkomsten.

Het maakt niet uit waar is uw medewerkers, hun blik join vergaderingen tijdig en regelmatig gehouden verkoop verslag, begeleiden de project soepel, R & amp; D-afdeling kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van het product, het grijpen van de voortgang van het project; en wonen de samenvatting van leiderschap. aangezien de communicatietechnologie, kan videocommunicatie effectief verminderen van de zakenreizen, bespaart tijd en de kosten te verlagen.

Met meer en meer innovatie naar buiten komen, bedrijven zijn begonnen met video communicatie systeem te gebruiken om hun personeel te helpen meer te leren technologie. Ingenieurs betrokken bij de technische en product training door middel van de videoconferentie, erkent en leren van de meest cutting-edge technologie en productinformatie. Video conference in staat stellen de medewerkers maken directe communicatie en respons in de loop, de vernieuwing van het curriculum, het beheer van de training programma moeilijker om de voordelen te schatten. Video communicatietechnologie kan de bedrijfskosten te verlagen.

Video conferentie kan het personeel te verbeteren werken meer efficiëntie en het concurrentievermogen, zodat de werkelijke energiebesparing emissiereductie. 

Source: Video conferentie zal de tendens te zijn

没有评论:

发表评论