2017年1月15日星期日

Moet ik upgraden My Car Charger?



De prevalentie van smart phones, tablets, GPS-eenheden, en andere elektronische apparaten in auto-velen gevoed via USB-betekent dat een gemakkelijk te raadplegen USB-laadbron een bijna noodzaak voor veel mensen. Als u een auto bezit, is het de moeite waard een speciale USB-lader die wordt aangesloten op uw auto 12-volt accessoire outlet (aka, de sigarettenaansteker voor oudere mensen).

Zelfs als uw auto is recent genoeg om een ​​USB-poort voor de integratie van muziek omvatten afspelen en telefoongesprekken met uw autoradio, kan het nog steeds de moeite waard om geld of zo voor een speciale oplader om sneller opladen snelheden. Dat komt omdat de ingebouwde USB-poort (en) van uw auto meestal stak slechts 1 ampère stroom, wat niet voldoende is om een ​​tablet of nieuwer iPhone opladen op volle snelheid. Als u een app zoals Google Maps uitvoert, met behulp van de USB-poort van uw auto kan de telefoon niet op te laden sneller dan het verbruikt stroom, dus je kunt uiteindelijk op uw bestemming met dezelfde accu niveau als toen je in de auto. Zelfs als je waren om full-speed opladen te krijgen van een geïntegreerde USB-poort, de meeste auto's hebben slechts één dergelijke poort. Het is de moeite waard om een ​​paar dollar voor een altijd klaar te hebben, high-speed lader, vooral omdat het kan u laten opladen twee of meer apparaten van een enkele accessoire outlet-uw familie en vrienden zullen begrijpen dat ..

Evenzo als u een USB-lader die je een paar jaar geleden kocht, is het waarschijnlijk zet alleen 1 amp. Upgrading zal u met snellere laadtijden en de mogelijkheid om tabletten en andere high-current apparaten op te laden. Hetzelfde geldt als lader heeft slechts een enkele USB-poort. We leven in een multi-device leeftijd, dus is het zinvol om meerdere USB-poorten opladen hebben.

Echter, als je gewoon kocht een USB lader die ten minste 2 ampère geeft van elk van haar havens, is er geen reden om te upgraden. Hoewel u zult in staat zijn om uw iPad op te laden Air iets sneller met onze top pick, het verschil is niet groot genoeg om te besteden meer geld op dit moment.

  PAKITE CU53B serie dual USB autolader misschien een goede keuze voor u zijn, hoewel Het is ongelooflijk klein, de opstand dual is niet zo klein dat het moeilijk is om verwijderen. Het stond op om elk apparaat dat we gooiden op het, waaronder meerdere iPhones, iPads, een OnePlus One, en een Samsung Galaxy S5, het opladen van elk op volle snelheid. In vergelijking met de concurrentie, het biedt de beste balans van de macht en de prijs, en de prijs van deze dual port lader is zo laag dat er geen reden is om overweeg dan een single-poorts model.

Source: Moet ik upgraden My Car Charger?

没有评论:

发表评论