2017年1月11日星期三

Draadloze A / V-zender Equipment Conference Room & Home Theater


Met het toenemend aantal technologieën en operationele platforms op het werk en thuis, We lost de complexiteit van het beheer van deze technologie met betrouwbare, consistente en schaalbare systemen. PAKITE's producten audio / videosignaal distributie, en digitale technologie management. Ze worden wereldwijd toegepast in vergaderzalen, woningen, klaslokalen, exploitatie van het netwerk en commandoposten, hotels, entertainment locaties en Broadcast Facilities, onder anderen.

1, Conferentiezaal HD draadloze oplossing:  
Moderne onderneming zalen zijn uitgerust met standaard hd weergave-apparaat (hd lcd-televisie of HD projectoren, enz.), speeltoestellen is gewoonlijk mobiliteit laptop, dat op de vergadering moeten worden in de zaal op een groot LCD synchrone weergave notebook spelen duidelijk beeld en geluid. De het begin van de vergadering kan draadloze video zender te gebruiken zenden PPT, Word, high-definition video, grote AD synchronisatie hd audio naar de vergaderzaal op het grote scherm Lcd-televisie of HD projectoren. Algemeen soortgelijke apparaten kunnen niet full hd video-bestanden en promo's, gevoelig voor te dragen storingen zoals mobiele telefoons, en moet rijden, is de beste manier om moderne onderneming conferentieruimte layout, voorkomen dat de kabel lay-out, full hd signaaloverdracht in de beste werkafstand binnen 7 tot 15 meter, volledig voldoen aan de algemene vergadering van de behoeften van de gebruikers.

2, Home theater-programma:
Veel huishoudens zijn uitgerust met high-end home theater-systeem, door middel van een draadloze video audio zender kan goed gebruik maken van home theater afspelen van apparatuur, het opzetten van een draadloos home audio systeem te maken; uitrusting verbinding orde is over het algemeen de zender om apparatuur uit te zenden, de ontvanger eindversterker, eindversterker door TV of HD projectoren en geluid.

Source: Draadloze A / V-zender Equipment Conference Room & Home Theater

没有评论:

发表评论