2017年1月11日星期三

HDMI VS SD draadloze Audio Video zender


HDMI-TV en SETTOPBOX had verscheen op de markt, klanten kunnen 1080p output resolutie HDMI Analoger Funksender match met HDMI-TV vereist. Op de dezelfde tijdstippen, hun wil gevonden dat hij kan niet of nauwelijks te vinden de 1080 P HDMI draadloos leverancier van het apparaat.  
Ik wil hier mijn persoonlijke mening kenbaar: waarom allermeest bedrijf zou niet 1080p uitvoerresolutie HDMI produceren? 1080p HDMI al verscheen op de markt, het is juist, maar nog niet de grote markt, dat is de belangrijkste reden waarom wij niet volledige HD AV afzender uit te breiden zou produceren de markt. By the way, zal Pakite lanceren een nieuwe HDMI-draadloze zender je nog nooit gehoord, het is geen full HD 1080p output resolutie, maar het kan het overbrengen van audio en video signaal uit de HDMI poort apparaat, zoals een TV (onder 40 inch), set-top box, DVD-speler, HDCP, enzovoort. En het wordt output resolutie is 720x576p (vereisen invoerresolutie is full HD), zendbereik is 300 meter.
Voor techniek: SD resolutie Draadloze AV afzender ondersteuning lange afstand transmissie, zoals PAKITE-merk PAT-260Zender transmissie belde is 350 meter. Maar als je voor volledige HD-resolutie vraagt, het zendbereik zeer kort zal zijn (10 M-50 M zonder hinderen), en de penetrate vermogen zal zwak dan SD Audio-Video zender, dan zal het niet geschikt voor gebruikt in een andere kamer of verdieping.

Voor klanten: Prijs per eenheid van 1080p HDMI av afzender hoger zal zijn dan SD AV afzender, SD AV afzender eenheid prijs ongeveer $40-$60 koopt u een PC's op de lokale markt, de prijs per meeteenheid zal worden veel goedkoper als u gemachtigden, HDMI draadloos AV afzender EXW prijs gebaseerd op MOQ 100 sets zullen $150 -$190, het is te duur voor ender, gebruikersrecht?
Formulier verkoper: $150 per sets als kostprijzen maken 1080p HDMI markt klein geworden, zal het geen winst voor de verkoper. Bovendien, op de eerste koper zal hard te aanvaarden de kosten.
Dat is de voornaamste reden waarom 1080p HDMI av afzender is nauwelijks te zoeken. Bovendien, bedrijf wil ontwikkelenHDMI av afzender Als u grotere markt met grotere eisen.
Met draadloze wordt de norm voor zo veel van onze elektronische apparaten vandaag, draadloze av afzender wordt geleverd met het.
Het is ook vervelend als je wil een TV in een kamer aan de andere kant van het huis waar de bedrading van uw kabel/satelliet ingevoerd. Ik had deze situatie voordat ik kocht een draadloze av afzender. Ik wilde een TV in mijn woonkamer en slaapkamer, maar er is een kabel tussen instellen van boven vak en tv. Daarnaast twee tv kan geen verbinding maken met een set-top box, ik ben benieuwd voor het oplossen van deze problemen, maar in die tijd slechts één optie — met de draden langs het plafond en de vloer in het huis of het uitvoeren van hen de dak aan de buitenkant — wenselijk was.
Nu vond ik draadloos av afzender model PAT-260, zij steunen gebruikt in verschillende kamers en andere verdieping, draadloze transmissie aflevering stap gemakkelijker maken, bovendien, ook kunt u kanalen op TV einde, dat een verrassing, de juiste? normaal gesproken moet je veranderen kanalen op set-top einde van het vak als u weet dat het heel goed.
U kunt het systeem ook gebruiken voor het verzenden van audio en video signalen draadloos vanaf andere apparaten naast uw kabelbox (bijvoorbeeld DVD spelers, home theaters, gameconsoles) op uw TV. Ook is het model gemarkeerd SD resolutie, maar ik denk dat het is geen verschil met HD Wireless AV afzender.

Draadloze av afzender gebruik methode is zeer eenvoudig, u Sluit de zender aan uw digitale box en de ontvanger op uw TV. Beiden verbinding maken met behulp van RCA-connectors (degene met de rood/wit/geel stekkers), die worden meegeleverd met de eenheden. Je dan gewoon spelen met de antennes om te lijnen dus beweegt het signaal zo direct mogelijk tussen de twee kamers.
Hebt u vragen over het gebruik, Bekijk de video door Zoek belangrijke werken"PAKITE draadloze av afzender "op Youtube ofNeem contact op met ons, we zullen u helpen Hoe te installeren stap voor stap.

Source: HDMI VS SD draadloze Audio Video zender

没有评论:

发表评论