2017年1月11日星期三

Beoordelingen van PAT-556 Wireless AV zender-ontvanger


de "PAKITE PAT-556 5,8 GHz Digital Wireless AV zender ontvanger met IR Extender"Is een eenvoudige en effectieve manier om naar programma's van een satelliet ontvanger, set-top box of een ander in een kamer en een televisie in een andere kamer. 
Dit wordt bereikt draadloze zonder al het gedoe van het runnen van extra bekabeling rond het huis en met de juiste omstandigheden kunnen werken tot 300 meter bereik. Veel van huishoudelijke apparaten, van routers voor Bluetooth-apparaten, gebruik maken van de 2.4GHz frequentie band maar dit systeem de 5.8GHz ISM-frequentieband die minder gevoelig is voor interferentie van andere apparatuur en biedt ook een betere overbrenging kwaliteit - een beetje zoals een dual-band router doet. 
Het heeft een aantal verschillende selecteerbare kanalen binnen de band zo mag je hoeft alleen maar naar degene die het beste werkt in vind uw locatie - een eenvoudige procedure.

Deze transmissie-inrichting is eenvoudig te installeren. De achterpanelen aan de zender en ontvanger zijn duidelijk gelabeld, waardoor set-up eenvoudig maakt. Je moet gewoon de zender te sluiten op de set-top box en de ontvanger op de tv of monitor, wordt u bekijken op met behulp van de meegeleverde kabels. De zender in feite wordt een mini-tv zender en de ontvanger wordt een tv-tuner en werkt precies hetzelfde manier als uw lokale tv-zender in het klein. 
Een leuke feature met het apparaat was de IR extender, Waardoor ik te opereren mijn satellietontvanger vanuit een andere kamer. De manier waarop het werkt is cool. U sluit de IR extender in de zender en vervolgens het verlengstuk voor de het verzenden van apparaat IR-sensor. Dit is een handige functie omdat het zin om het apparaat wilt u zenden tijdens het kijken naar hem te bedienen.
de PAT-556 werd geleverd voor evaluatie en herzien doeleinden en ik kan een onbevooroordeelde aanbeveling als een goed gemaakt te bieden en effectieve video zender / ontvanger systeem.

Source: Beoordelingen van PAT-556 Wireless AV zender-ontvanger

没有评论:

发表评论