2017年1月15日星期日

Analoge zender en ontvanger



Zender en ontvanger was verdelen in twee series: analoog Zender en ontvanger en Digitale zender en de ontvanger. Het verschil is de ingangsbron.

Wat is het verschil tussen analoog signaal en digitale signaal?
Het analoge signaal wordt uitgezonden in analoge modus. Het signaal wordt versterkt en overgedragen door de versterker, en het signaal kwaliteit wordt gemakkelijk beïnvloed. Het is mogelijk om het verschijnsel van de punt van de sneeuw en zo verder.
Digitaal signaal aan digitale overdracht van audio en video-inhoud, dat de set-top box ontvangt is na het digitale signaal modulatie, demodulatie kunt herstellen en de studio dezelfde definitie foto, als er een verlies van gegevens kan leiden tot mozaïek, maar zal er geen sneeuw.

Hoe te kiezen de juiste zender en ontvanger voor mijn satellietontvanger?
Als u niet welke signaal van weet uw ontvanger, dan heb ik zal raden dat u aan gebruik PAKITE merk Draadloze AV afzender, alle model van hun merk ondersteunen beide digitale en analoge signaal zenden, dus u zijn geen nood voor kopzorg zowat de ingangsbron.

Bovendien, kunt u hun zender met uw cctv-camera. Zoals we weten, is een aantal merk cctv camera analoog signaal en Sommigen van hen is de digitale signaal. Zo mogelijk kunt u aanschaffen AV afzender volgens de signaalbron, kunnen één voor satelliet tv, een voor digitale cctv camera, en een andere voor analoge cctv camera. Dus zal het complex voor de gebruiker. Maar Als u bestelt een Analoger Funksender PAKITE, kunt u het als analoge zender ontvanger, het kan ook digitale zender en ontvanger als u nodig hebt, het veel zal zijn eenvoudige voor de gebruiker.

Source: Analoge zender en ontvanger

没有评论:

发表评论