2017年1月11日星期三

Hoe maak je 'delen dezelfde audio & video TV-signaal in verschillende kamers, maar slechts é


Of u een multimedia conferentieruimte, uw eigen productie bedrijf te runnen, of tv kijken thuis, kunt u profiteren van een draadloze av zender (kunt u bellen Draadloze TV zender Zoals je wilt ). Waarom?
Omdat de draadloze audio video zender wordt geleverd met 6 voordelen dat je gewoon nergens anders vindt:

1.  DE TV Signaalgever Is het makkelijker om SETUP
hardlopen kabels kunnen nog steeds een manier dat veel mensen uit het bedrijfsleven te doen, maar het is een echte pijn! Als je probeert om het laatste nieuws te dekken, mag u geen tijd om lopen een heleboel kabels alleen maar om een ​​signaal te krijgen. Of, als je het opnemen van video in een drukke plek, met een heleboel kabels overal dingen kon maken ronduit gevaarlijk.
In plaats daarvan, met een draadloze av zender, alles wat je hoeft te doen is zet uw camera aan en beginnen te schieten. Gelukkig, deze inrichtingen zijn sterk genoeg om door wanden en plafonds, dus je zult nooit worden gelaten op zoek naar een signaal. U zult niet eens behoefte aan een netsnoer voor de zender zelf! Is het nog makkelijker dan dat?

2.  Het is meer betaalbaar dan JE DENKT
gewoon een paar jaar geleden, de termen "draadloze zender" en "betaalbaar" niet precies samen te gaan. Tot voor kort werd deze apparatuur voorbehouden voor mensen met de grootste budgetten. Als je gewoon een gemiddelde Joe, je kon gewoon niet veroorloven om te maken van de kracht van deze technologie.
Gelukkig, de tijden zijn veranderd. Vandaag zal een goede zender passen in net over elk budget. En, zal een goede retailer tal van technische hebben ondersteuning, zoals PAKITE, zodat u kunt werken elke knikken gratis.

3.  Het is licht als een veertje
Het lijkt misschien moeilijk te geloven dat al uw HD en SD video kan worden overgedragen met een klein stukje van de apparatuur, maar het is waar! Een goede draadloze zender weegt minder dan een slimme telefoon, wat betekent dat u vrij voelen om het te plakken in je zak en draag het met je overal.

4.  IT biedt het allerbeste kwaliteit
Wanneer het gaat om audio en video, HDMI is zo goed als het wordt. De video zelf is "uncompressed" - wat betekent dat het ziet er schoner en minder bewerkt dan zijn andere collega's. omdat een av zender kan versturen video zonder het te comprimeren, zul je nooit zorgen te maken over uw video op zoek iets anders dan glashelder. In feite, een goede av zender omgaan met de video-formaten, zodat u kunt erop vertrouwen dat uw voltooide product zal zo scherp en zo levensecht als het maar kan zijn.

5.  Het is niet alleen informatie te sturen
De beste draadloze zenders doen double-duty - door het ontvangen van audio en video, ook. Als je weet hoe je een afstandsbediening gebruikt, kunt u deze apparatuur te krijgen up and running.

6.  Het zal niet GEVEN U elke inmenging
EEN goede av zender zal automatisch zoeken naar een draadloze frequentie kanaal met een lage interferentie-niveau. Met andere woorden, zal het zoeken naar de beste kanaal voor het verzenden en ontvangen van video op, zodat uw eindproduct niet doet eruit alsof het werd opgenomen in het stenen tijdperk!

Source: Hoe maak je 'delen dezelfde audio & video TV-signaal in verschillende kamers, maar slechts é

没有评论:

发表评论