2017年1月11日星期三

PAT-260 sterke penetratie Draadloos A / V-zender uit PAKITE


PAKITE Draadloze A / V-zender ontvanger is goed kende en professioneel. Ik had met behulp van een 5,8 GHz audio / video-systeem om een ​​video signaal van mijn kabel box te zenden op een televisie een verdieping lager. Door het plaatsen van de zender op devloer en de ontvanger in de buurt van de volgende plafond, was ik in staat om de eenheden naar binnen over een voet van elkaar gescheiden door de vloer.
Het systeem werkte goed totdat we de tv verplaatst naar de verdieping boven de doos kabel en om praktische en esthetische redenen had om de link met ongeveer 25 tot 30 voet te scheiden met de vloer in tussen. Helaas, in deze nieuwe locatie, werd het signaal te zwak zijn om een ​​draadloze verbinding tot stand dus besloot ik om dit te proberen PAKITE PAT-260 systeem dat is gebaseerd op 2.4 GHz technologie.
Een 2,4 GHz signaal verder doordringen in vaste voorwerpen zoals een muur of vloer dan een hogere frequentie 5.8 GHz signaal. Als algemene vuistregel, hoe hoger de frequentie, des te beter de beeldkwaliteit maar hoe minder penetratievermogen van het signaal. Dus, als u een "line of sight" of LOS (dat wil zeggen, geen voorwerpen tussen de twee eenheden) op een redelijke afstand dan 5,8 GHz is de voorkeur voor acouple redenen.
Ten eerste, zoals eerder vermeld, kunt u een hogere kwaliteit beeld te krijgen en ten tweede, kunt u interferentie van een scala van apparaten (draadloze telefoons, afstandsbedieningen, wifi-routers, etc.) in de drukke 2,4 GHz-band te vermijden. Natuurlijk heb ik niet LOS hebt en de grotere afstand tussen de zender en de ontvanger te maken 2,4 GHz mijn beste optie.

 

 

Het systeem is eenvoudig te installeren. Het bestaat uit twee 4 "X 3 1/2" eenheid seach waarvan een met een 6 "antenne en een power" cube "dat is aangesloten op een stopcontact. Een eenheid heeft" draadloze zender "afgedrukt op de voorkant, de andere opdruk "draadloze ontvanger". Natuurlijk, de zender wordt aangesloten op de audio / video bron, terwijl de ontvanger is aangesloten op de televisie scherm. het wordt geleverd met twee, drie-draad (rood / wit / geel), audio / video aansluitkabels met . male "RCA-aansluiting" connectors Dit zijn de kabels waar de rood en wit zijn de twee stereo audio kanalen en de gele is het raw "composiet" videosignaal (Let op:. Omdat ze beide gebruik van dezelfde ronde connectoren, niet te verwarren de samengestelde video-uitgang die het videosignaal op een kabel met de rode, groene, blauwe "component" output swhich dragen de drie componenten van het videosignaal draagt ​​drie kabels.)
Eenmaal ingesteld, moet u ervoor zorgen dat de zender en ontvanger actief zijn op hetzelfde kanaal door het instellen / matching een reeks van schakelaars op de achterkant van elke eenheid. Als u krijgt draadloze interferentie, dan zul je nodig hebt om door elk kanaal (een totaal van acht kanalen) totdat u een duidelijk verband te vinden. De link werkt met elk apparaat dat een "composiet" video (ronde gele connector) en mono of stereo audio-aansluitingen heeft. Tot nu toe is het goed werkt voor mijn toepassing.
De PAT-260 afzender ondersteunt ook een afstandsbediening extender die u toelaat om een ​​infrarood afstandsbediening gebruiken om de videobron via de box ontvanger te bedienen. Thiss ub-systeem maakt gebruik van een link "reverse" dat signaal van de afstandsbediening via een aparte draadloze verbinding waarin het vak ontvanger "zendt" de afstandsbediening signaal naar de zender box die vervolgens bepaalt de videobron uitzendt. Het systeem wordt geleverd met een infrarood transmissie verlengkabel die in de zender is aangesloten en kan worden gepositioneerd overloopt van de IR detector op de videobron.
Ik heb niet de oprichting van deze functie, want we willen de afstandsbediening met de beneden kabel-box en televisie te houden. Maar, indien nodig, zou ik verwachten dat we een universele afstandsbediening kon kopen en zet deze om te draaien door de PAT-260 link.

Source: PAT-260 sterke penetratie Draadloos A / V-zender uit PAKITE

没有评论:

发表评论