2017年1月15日星期日

Vraag van digitale AV afzender voor satelliet-ontvanger



Veel klanten gevraagd: geen verschil tussen serie digitale draadloze av afzender? Laten we één voor één invoeren

PAT-220 AV afzender is 2,4 GHz frequentieband; 150 meter zendbereik op lijn van het zicht; ondersteuning ir afstandsbediening; Wij stellen voor PAT-220 AV afzender gebruikte bij de zelfde ruimte of zijvertrek, na het verstrijken van één muur transmissie rang is 15 meter.

PAT-240 AV afzender is de 2,4 GHz frequentieband; 250 meter zendbereik op lijn van het zicht; ondersteuning ir afstandsbediening; Wij stellen voor PAT-240 gebruikt op dezelfde kamer of volgende kamer, na het verstrijken van één muur transmissie rang is 25 meter.

PAT-260 AV afzender is de 2,4 GHz frequentieband; 350 meter zendbereik op lijn van het zicht; ondersteuning ir afstandsbediening; na doorgegeven een muur transmissie belde is 25 meter; PAT-260 kan worden gebruikt op verschillende niveaus verdieping (van eerste naar tweede), maar na het doorgegeven van één verdieping, zendbereik moet binnen 10 meter.

PAT-530 AV afzender is de 5.8GHz frequentieband; 200 meter zendbereik op lijn van het zicht; ondersteuning ir afstandsbediening; Wij stellen voor PAT-530 gebruikt op dezelfde kamer of volgende kamer, na het verstrijken van één muur transmissie rang is 15 meter.

PAT-550 AV afzender is de 5.8GHz frequentieband; 300 meter zendbereik op lijn van het zicht; ondersteuning IR afstandsbediening; Wij stellen voor PAT-550 gebruikt op dezelfde kamer of volgende kamer, na het verstrijken van één muur transmissie rang is 25 meter.

Gelieve opgemerkt: wanneer u bent installeren van de ontvanger en zender, zorg ervoor dat de zender was plaats op boven satelliet ontvanger en het licht vermeld werd in de regel, in deze voorwaarde, ir-kabel is geen behoefte.
Als u wilt verbergen de zender en ir kabel is nodig, sluit gewoon de ir-kabel met zender en sticker met satelliet-ontvanger, en verbergen de zender, het zal werk worden.

Als u de zender boven de satelliet plaatst ontvanger, en ook de ir-kabel gebruik, waardoor de ir-afstandsbediening ongevoelig. Vragen over het product dat u kunt bericht achterlaten op www.pakite.net.


Source: Vraag van digitale AV afzender voor satelliet-ontvanger

没有评论:

发表评论