2017年1月11日星期三

Nul Interferentie Wireless AV Sender


Wilt u om tv te kijken in een andere kamer via de ether zender maar zonder inmenging? Geen behoefte om kabels, delen geluid rennen en beelden van een audio / video-bron (bijv. een dvd-speler, DVR, CCTV camera, IPTV, Satellietontvanger, digitale TV set-top box of een andere A / V-apparaten) op TV of monitor in dezelfde of een andere kamer.

De PAT-530 5.8GHz Audio Video Sender & amp; Ontvanger gebruik leading-edge technologie voor draadloze communicatie waardoor zij duidelijk te sturen, stabiel audio / video-signalen van de ene kamer in het huis aan anotherrooms bij een afstand van maximaal 15 meter door muren, vloeren en plafonds. Het verschil met 2.4GHz modellen is dit product uit PAKITE heeft geen last van interferentie van andere draadloze apparaat (bijvoorbeeld WiFi-router of draadloze telefoons).

Steek de zender in de uitgang van de bron apparaat (bijv. STB, DVD, ...) en de ontvanger op de ingang van de TV. De audio en video zal het aandeel van de bron apparaat op de TV via de ether transmissie. IR-afstandsbediening je fellmore gemak, het apparaat ook relais signalen fromremote terug naar de bron te controleren. dus je kunt controller om van kanaal te veranderen van andere kamer.

PAKITE PAT-530 kan high definition resolutionimages sturen door draadloos op uw TV (vereist RCA converter) zodat u hoge kwaliteit audio te genieten en video op uw grote tv-scherm. De nieuwe 5.8GHz standaard van overdracht te voorkomen de interferentie perfect uit andere huishoudelijke producten zoals draadloze deurbel , Draadloze telefoons en draadloos internet.

Eenvoudige en snelle installatie. Geen ingewikkelde bekabeling nodig. Welkom bij draadloze signaal groep aan te sluiten, van harte welkom om PAKITE samen met Global gebruiker.

Source:Nul Interferentie Wireless AV Sender

没有评论:

发表评论