2017年1月15日星期日

Draadloze AV zender en ontvanger voor CCTV-camera




Tegenwoordig heeft de camera meer en meer populair geworden voor veiligheid, op dezelfde tijden, meer en meer kabel was rond het huis, Hoe Maak het? Sommige mensen kunnen gebruik maken IP-camera zijn, kunnen sommige draadloze zender / ontvanger gebruiken (ook genoemd draadloze av zender).

IP Camera kan eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten, sluit de camera met het netwerk dan kan de gebruiker de camera video op de mobiele telefoon te kijken of PC einde van APP. Sommige gebied kan alleen 2G voor mobiele telefoon en PC is zeer zeldzaam, Als in deze toestand zowel de camera en de monitor nodig hebben om verbinding te maken met het netwerk is niet beschikbaar is, dan hebben hun te cctv camera te gebruiken.

Maar elke cctv camera heeft een kabel op zijn minst en moet verbinden met monitor, dus het kan een beetje moeite om voorbij de muur of het vloer, dus dat is de reden waarom sommige klanten draadloze zender / ontvanger nodig. PAKITE Wireless av afzender PAT-380 is ontworpen voor CCTV-camera.

PAT-380 av afzender 2,4 GHz frequentieband, ondersteuning 700 meter zendbereik, maar PAT-380 heeft twee antenne box, zoals u weet antenne doos transmissie van punt tot punt, zodat de gebruiker moet zeker twee van de antenne box maken is van aangezicht tot aangezicht, zodat het kan audio-video succesvol verzenden. De antenne doos PAT-380 av afzender is waterdicht, zodat het op buiten kan worden geïnstalleerd.

En nu zijn we het ontwerpen van een draadloze zender / ontvanger voor cctv gebruik van de camera, nieuwe met kleine afmetingen en ook waterdicht, als je interessant, welkom op Contact PAKITE.

Source: Draadloze AV zender en ontvanger voor CCTV-camera

没有评论:

发表评论