2017年1月11日星期三

Draadloze IR-afstandsbediening


 
Sommige vragen komt met draadloze av zender systemen, zodat deze paragraaf is voor het uiteenzetten IR-afstandsbediening-functie.
1: Waarom ik nodig de Sender & amp; Ontvanger met IR afstandsbediening? Ik heb tv-controller, kan ik kanalen veranderen op tv einde.
Ten eerste, waarom IR-afstandsbediening-functie nodig? als je wilt veranderen kanalen op tv einde, je moeten PAKITE gebruiken PAT-220 met een IR-afstandsbediening. Normaal gesproken nemen we genoegen met tv en set-top box in dezelfde kamer, dus we kunnen controleren op de tv einde. maar eigenlijk, je geen controle over tv, bent u de controle set-top box, als set-top box en tv in de andere kamer, vindt u niet kan kanalen veranderen tv einde, als je gebruik maakt Draadloze AV zender met IR afstandsbediening, dan kunt u.
2. Hoe denkt u controle A / V apparatuur vanuit een andere kamer (bijv. het kanaal te veranderen op de kabel doos)? Dat is waar de IR extender komt binnen.
de IR extender is een kabel die wordt aangesloten op de PAKITE zender en heeft één blokken ben ermee bezig. U vindt een blokken gemarkeerd IR, en kunt u de IR-kabel merkte stok voor het apparaat (DVD / STB enzovoort) infrarood licht. Dan wanneer je punt eigen afstandsbediening van het apparaat bij het PAKITE ontvanger, die is verbonden met de IR extender, kunt u het apparaat net alsof u de afstandsbediening te richten bedienen op het direct.
Wij stellen voor draadloze av zender met IR afstandsbediening (zoals PAT-220 /PAT-530) Voor tv-gebruiker, aangezien de eindgebruiker kanalen hoeft te veranderen aan tv einde, draadloze av zender zonder IR afstandsbediening (zoals PAT-330/PAT-360) Voor CCTV camera gebruiker. PAKITE zou de beste keuze met lage kosten om klanten te voorzien.

Source: Draadloze IR-afstandsbediening

没有评论:

发表评论