2017年1月11日星期三

PAKITE achteruitrijcamera, uw beste keuze



Ik heb de meeste zeggen auto achteruitrijcamera heeft geen innovatie in het functie in recent jaar, met uitzondering van het gebruik van de video-opnamen als bewijs van ongeval, de video-opname is nutteloos voor iets anders. Maar sommige van de leverancier stil te houden om het te verbeteren, zodat we een aantal van de auto camera te zien met meer functies en user experience, zoals vandaag introduceerden wij PAKITE Brand auto achteruitrijcamera PAT-860.

Dit model is het nieuwste van PAKITE Car CameraBehalve de basisfunctie, de ontwikkelaar toegevoegd draadloze technologie in de auto camera. Gewoon, Deze auto achteruitrijcamera heeft twee camera, de aan de voorkant auto camera en achter camera, kunt u de camera schakelen naar voor en achter als je wilt, zodat u kunnen genieten van de prachtige natuur, zelfs als je overleden was.


parameter van PAT-860:
LCD: 3,5 inch
Output / input: HD definitie / USB2.0
Lens: 140 graden groothoek
Aan de voorzijde Camera: 720P (binnenkant van de auto)
Rear Camera: 480P (buiten de auto & amp; waterdicht)
Sluit Way: draadloze transmitter
Microfoon: Ondersteuning
Video Vorm: AVI
TV Out: NTSC / PAL
Geheugenkaart: SD-kaart (2G-32 G)

De traditionele auto-camera beschikt over twee camera noodzaak om kabels van te repareren achterkant van de auto naar de driving kamer. als het volgende beeld van de gele lijn is voor de traditionele auto camera, maar deze stap voor PAKTE auto achteruitrijcamera is niet nodig. De in de voorste auto camera-installatie stap is hetzelfde met andere camera: het verkrijgen van de macht hoewel de auto te berekenen (onze stand Dual USB auto te berekenen). De achterste camera aan te sluiten met de zender, en de zender te verbinden met het krijgen van de back-up licht van de auto voor het verkrijgen van de macht. Deze stap voor installatie u kunt afgewerkt door jezelf, het is erg gemakkelijk.

Source: PAKITE achteruitrijcamera, uw beste keuze

没有评论:

发表评论