2017年1月15日星期日

DVD naar TV HDMI A / V zender installatie


HDMI: HDMI-volledige naam is High Definition Multimedia Interface. HDMI-aansluiting is een type van media jack voor Audio en Video. Het is geschikt voor Video transmissie digitale interface, die audio- en videosignalen op hetzelfde moment doorgeven kan, is de maximale overdrachtssnelheid 2,25 gb/s.
Draadloze av de afzender:Nu, draadloze av zender en ontvanger worden veel gebruikt op vele gebieden, zoals onderwijs, entertainment, handel. PAKITE draadloze av afzender normaal gebruikt bij entertainment voor thuisgebruik, zoals audio video signaal van DVD naar doorgeeft TV door draadloos. Draadloze AV zender en ontvanger maken deze ingewikkelde regeling worden gemakkelijk te repareren. 
Installatie:U moet één set DVD en een TV met HDMI-aansluiting instellen, net sluit de zender met DVD en zet de zender boven de DVD, tweede sluit ontvanger met TV, macht op, zal het werk.
PAT-580:Het is nieuwe ontwikkeling door PAKITE, het is 720 * 576P resolutie HDMI draadloos AV de afzender. Wat betreft het effect van de transmissie, het volledig voldoen aan het dagelijks leven van mensen. Voor meer details Welkom bij aanvraag sturen.Source: DVD naar TV HDMI A / V zender installatie

没有评论:

发表评论