2017年1月11日星期三

PAKITE Wireless Network set-top box sharing Device



Nu kan iedereen kijken naar digitale TV-programma's, maar zijn verschillend van analoge tijdperk, kan een set-top box alleen overeen met een televisie. Als u twee TV hebt ingesteld thuis, dan je twee set-top boxen te kopen. TV set-top box is niet geïnstalleerd zal decoratie worden. Als opnieuw te installeren een andere set-top box, in aanvulling op de aankoopkosten van set-top box, zal de set-top box moet je een maandelijkse vergoeding te betalen. De meeste familie zullen kiezen de set-top box in de woonkamer geïnstalleerd, zodat wanneer we nodig hebben in de andere kamer naar digitale tv zullen problemen ondervinden kijken. In feite doen we niet meestal tv kijken op een vaste plaats, vaker, we in de woonkamer tijdens de dag en kijken naar de avond willen blijven kijken in de slaapkamer, dus als er geen set-top boxen in de slaapkamer, het kan niet doorgaan met digitale TV-programma te kijken. Niet alleen de digitale set-top box zal dit probleem zich voordoet, wanneer met behulp van een dvd-speler, satelliet-tv ontvanger en andere A / V apparaat de dezelfde problemen.
Digitale set-top boxes algemeen onderverdeeld uitzending, basic, verbeterde (IPTV vraag type). Welke verbeterde STB is krachtig, het niet alleen brengt ons een rijke live televisie programma's, ook enorme hoeveelheden TV on demand, het afspelen van video. Het evenement, nieuws, bekijk je gemist kan kijken weer. Echter, verbeterde set-top box prijs en de maandelijkse kosten is relatief hoog, met de set-top box op elke TV, is dit absoluut typische verspilling van middelen.
Een set-top box kan alleen op een tv, dacht van liggend op het bed om tv te kijken in de kamer, maar de kamer niet hebben de lijn aan te sluiten, set-top dozen kunnen niet worden verwijderd en verplaatst naar de kamer. Installeer een set-top box en hebben om huur te betalen, maar ook niet vaak gebruikt. PAKITE draadloze sharing set-top boxes Audio-Video-apparaat zal u helpen! Het is vernoemd draadloze av zender (Inclusief av zender & amp; av receiver). Implementatie kunnen digitale TV kijken in de kamer, als je wilt om het kanaal te veranderen, hoeft niet rond te lopen, je kunnen kanalen in de kamer direct te veranderen! Het bereik van beschikbare machine: digitale set-top boxes, satelliet set-top boxes, DVD-speler, AV audio-visuele apparatuur, zoals DV-machine!

Source: PAKITE Wireless Network set-top box sharing Device

没有评论:

发表评论