2017年1月11日星期三

Hoe ga je draadloze Audio Video Transmission Kit aansluiten?


Een draadloos AV (audio / video) transmissie kit functies op vrijwel dezelfde manier als een draadloze thuisnetwerk, radiofrequentie golven reizen tussen de zender en een ontvanger. De gebruiker hoeft alleen maar te verbinden de draadloze AV transmissie kit tussen een STB en een tv, geen behoefte om aanpassingen draadloze signaal. Alle benodigde onderdelen zijn opgenomen in het pakket, met de uitzondering van AV-kabels en IR-kabel.


  • 3 stuks Mini - jack naar RCA Jack-kabel;
  • 1 stuks IR-kabel;
  • 2 stuks 5V / 1A Power adapter;
  • 1 stuks Gebruikershandleiding;


Corrigeer sluit uw draadloze audio-video-overdracht kit door de volgende stappen:
1. Plaats draadloze av zender met een set-top box (STB). Plug het ene uiteinde van de RCA AV-kabel in de AV-uitgang van de STB, Steek de stekker adapter in het stopcontact om de macht.
2. Plaats draadloze AV-ontvanger met monitor of TV, Steek het ene uiteinde van de RCA AV-kabel aan op de AV-ingang van de TV, sluit u de power adapter in een stopcontact om de macht.
3. Plaats de draadloze AV-ontvanger naast de TV. Steek het ene uiteinde van de RCA AV-kabel aan op de AV-ingang van de TV, sluit u de power adapter in een stopcontact om de macht.
4. Plug RCA-stekkers aan het andere uiteinde van de av kabel in de av uitgangen op de achterkant van de STB, Plug RCA-stekkers anderzijds uiteinde van de AV-kabel aan op de AV-ingangen op de achterkant van de TV.
5. Zet de televisie met de afstandsbediening. Druk op Menu. Selecteer "Video ingang" en selecteer de AV-ingang waarop de AV-kabel is aangesloten.

Het is ingewikkeld door de beschrijving, maar als je zou opties door uzelf of toetsing door video, zal dat veel eenvoudig zijn. Jij kan laat een bericht achter op www.pakite.net/nl/ , wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Source: Hoe ga je draadloze Audio Video Transmission Kit aansluiten?

没有评论:

发表评论