2017年1月15日星期日

Draadloze TV naar TV Sender Consumenten informatiegidsen


In een tijdperk van gemak en high-tech huis entertainment, veel huizen komen nu met meer dan één televisie. Vandaag, één vindt televisies in keukens, kantoren aan huis, slaapkamers en zelfs badkamers. De belangrijkste televisie, meestal in de woonkamer, is waar de satelliet of kabel-tv-box ligt. In het verleden, teneinde de kabel te ontvangen of satelliettelevisie in meer dan één kamer, is er nodig is om een ​​set-top box in zijn elke kamer. Deze extra installatie vereist kabels en draden, en natuurlijk de set-top box zelf. Het hebben van een tv in elke kamer bleek duur te zijn. Nu, met de komst van de TV TV zender kan een televisiesignaal worden overgedragen van de belangrijkste televisie naar de andere televisies. De draadloze TV-zender kan elke televisie om dezelfde televisie-uitzendingen draadloos ontvangen zonder al de extra kosten die betrokken zijn bij het kopen en installeren van set-top boxes in elke kamer.
Dit gemak heeft de TV op TV afzender gemaakt erg populair. Om een ​​weloverwogen beslissing bij het selecteren van een TV om TV te maken verzender, moet de koper de verschillen tussen 2.4GHz en 5.8GHz TV om te weten TV zenders. Het is ook belangrijk dat de koper is zich bewust van een aantal TV beperkingen TV zender. Kopers kunnen TV vinden naar TV zenders op lokaal elektronicawinkels, elektronica afdelingen in warenhuizen en online.

Hoe een draadloze TV Sender Works
Om een ​​weloverwogen beslissing te nemen als het gaat om buying a draadloze TV-zender, Moet de koper eerst begrijpen hoe een draadloze TV-zender werkt. Een draadloze TV afzender is aangesloten op het televisietoestel door middel van een SCART-aansluiting. De SCART-aansluiting is de grootste aansluiting op de achterkant van de televisie.
De draadloze TV-ontvanger is aangesloten op de secundaire televisie door middel van de SCART-aansluiting. Eenmaal aangesloten, de secundaire TV kunnen ontvangt radiosignalen uitgezonden door de TV zender aangesloten op de belangrijkste televisie in de andere kamer.
Met een draadloze TV-zender, kan de gebruiker de foto tv-signaal op twee verschillende televisies in twee verschillende kamers. De ontvanger kan ook een draadloos signaal sturen naar de tv-zender, de commandant van het aan vervullen specifieke functies, zoals de volumeregeling. Dit kan alleen door het gebruik van een infrarood sensor van de ontvanger. De afstandsbediening voor de belangrijkste televisie kan worden gebruikt met de ontvanger van de secundaire televisie. De afstandsbediening is gericht op de infrarood sensor op de ontvanger. Wanneer de gebruiker duwt de volume knop, een signaal wordt uitgezonden vanuit de secundaire TV de tv-zender op de belangrijkste televisie. Het is belangrijk om een ​​bron extra afstandsbediening zoals Dit voorkomt dat de gebruiker de afstandsbediening meenemen wanneer zij zich naar een andere kamer om televisie te kijken.

Source: Draadloze TV naar TV Sender Consumenten informatiegidsen

没有评论:

发表评论