2017年1月15日星期日

AV draadloze zender met HDMI-aansluiting




Full HD meer en meer populair bij geworden markt, zoals HDMI auto Camera, HDMI TV Box, HDMI CCTV Camera, Draadloos HDMI neiging is geworden.

Draadloze AV Sender(also known as video sender, draadloze tv-zender, DigiSender, enzovoort, Wat is het?) heeft zich voor vele jaren, maar alleen een kleine mensen weet aangezien de meeste mensen blijven behouden hun traditionele en gewone vanaansluiten van de tv en tv kast. Maar nu, mensen zijn zeer zich richten op Home Decoratie, dus daar proberen om boete aller draadloze apparaat alleen voor het installeren gemakkelijker geworden en de inrichting meer maken mooi.

Maar eigenlijk, 1080P HDMI draadloos av afzender overbrengingsbereik is zeer kort, zoals 20 meter; HDMI transmissie is wijs punt, ondersteunen geen één zender en de ontvanger van het meerdere; 1080p HDMI-video zender kosten is veel duurder dan SD draadloze video zender.

Nu, is PAKITE een oplossing komen combineren SD av afzender met HDMI-aansluiting voor TV en TV Box/kabel vak/DVD en andere HDMI-apparaat. Zo kan de gebruiker PAKITE merk gebruiken draadloze av afzender verbinding met hun HDMI apparaat, alhoewel de definitie niet tot 1080P, maar Als de signaalbron HDMI is, dan is de HDMI-video zender uit de put resolutie ligt dicht bij 720 P.

Het nieuwe model van PAKITE merk av resolutie van de afzender is dicht bij 720 p; het heeft ondersteuning voor één zender en Multi ontvanger; het is ondersteuning gebruikt op verschillende kamers; het gecombineerd met SD AV afzender zeer goed voordeel, kunnen ook verbinding maken met de meeste HDMI draadloos apparaat. Ten slotte, de kosten van draadloze av afzender met HDMI-aansluiting is tussen Full HD HDMI draadloos av afzender en SD draadloze av afzender is het een grotere markt voor HDMI-gebruiker.

Draadloze AV afzender met HDMI-aansluiting zal liggen op verkoop snel, welkom verlaten van boeking bericht op www.pakite.net .

Source: AV draadloze zender met HDMI-aansluiting

没有评论:

发表评论