2017年1月11日星期三

Hoe om het simpel maar doeltreffend te maken?


Nu zal ik laten zien hoe je Transmit analoge audio / video te maken van de ene naar tv een ander tv via de ether.
Eerst moet je op de sets Wireless AV Sender, als je twee of meer tv, dan bent u zal de ontvanger nodig hebben, het hangt af van uw tv aantal, een set tv nodig een stuks ontvanger.
Ten tweede, Analyseer uw gebruiksomgeving, als je gaat gebruiken tv in verschillende kamers en andere verdieping, moet u de zender te kiezen met een lange zendbereik, Voorbeeld: als je wilt gebruiken op andere verdieping, dan moet je kiezen PAT-260Deze modus ondersteuning gebruikt in de tweede verdieping, maar je moet letten is 1 verdieping is Max, na dringen een verdieping, de zendbereik niet meer dan 50 meter.

 

Ingebouwde wereldwijde draadloze 2.4GHz ISM Band RF-module
8 kanalen voor 2,4 GHz frequentie kanaal switching
Transmissie afstand tot 150meter
NTSC / PAL videoformaat
Ondersteuning IR-afstandsbediening
Ondersteuning Analog / Digital Signal Input en Output
Ten derde, na Kies de juiste modellen, dan je hoeft alleen maar sluit de AV-kabel met het apparaat, de zender te verbinden met het signaal bron, ontvanger aan te sluiten met monitor. als er geen signaal, Pls zorg ervoor dat de AV-kabel geëvenaard juiste aansluiting, zo niet zal leiden tot geen signaal of geen video, dan moet je Controleer de AV-aansluiting correct is of te wijzigen een andere AV-kabel.

Tot slot, sluit de zender en ontvanger krijgt de stroom uit en controleert zowel de voedingsadapter en indicator apparaat lampjes op of not.Pls bevestigen PAKITE power adapter is 5V / 1A.

PS: PAT-260 Wireless AV Sender is de ondersteuning IR Afstandsbediening, als je niet kunt kanalen op tv einde toen de tv en set-top box in de verschillende kamers, pls plaatst de zender boven op de signaalbron en houdt het lampje van de zender en het infrarode licht van het signaal bron in een lijn, maar de zender uitpuilen 2 cm.

Als er vragen over draadloze av zender Welkom Contact PAKITE, Kunt u bericht achterlaten opwww.pakite.net/nl/ of neem contact op via e-mail pawm611@pakite.net, na ontvangst van uw boodschap, zal onze verkoop zo spoedig mogelijk contact met u op.

Source: Hoe om het simpel maar doeltreffend te maken?

没有评论:

发表评论