2017年1月15日星期日

Draadloze IR Extender voor Satellite Receiver


Draadloze IR Extender ook de naam van draadloze infrarood afstandsbediening extender of IR Reapter, Iemand noemen het ook wel IR Zender, Het is gewoon te verlengen infraroodsignaal, kan av niet uitzenden signaal.

Voorbeeld: PAKITE PAT-433 is Draadloze IR Extender met 200 meter extensie bereik bij de open ruimte. PAKITE PAT-433 is draadloos transmissie, geen behoefte aan een kabel verbinding te maken met het apparaat.
Pls opgemerkt, PAT-433 waaronder ook de zender en ontvanger, maar de verbinding is een klein verschil met draadloze av zender.
Aansluiting methode:
1.Transmitter geplaatst aan tv einde,
2.Receiver plaats op boven TV Box.
PS:
1. Ontvanger geven licht en tv box infrarood geven licht was in de lijn, als deze situatie geen behoefte aan te sluiten IR-kabel weer.
2. Ontvanger was verstopt in een andere plaats, IR-kabel was te verbinden met ontvanger einde, en IR-kabel heeft een sticker moet plakken op tv box infrarood licht geven.
3. Als u verbindt vele apparaat aan / uit bij dezelfde tijden, moet je veel zender met bestellen één ontvanger.

PAKITE PAT-433 is volledig draadloze verbinding, zij hoeven niet te verbinden met het apparaat via een kabel, ongeacht uw apparaat heeft RCA Jack of HDMI Jack, kunt u kiezen PAT-433 naar het infraroodsignaal uit te breiden.

Source: Draadloze IR Extender voor Satellite Receiver

没有评论:

发表评论