2017年1月15日星期日

TV-signaal zender en ontvanger van TV


Met de tijd gaat door, draadloos is meer en meer populair op de markt, draadloze router, wireless hoofdtelefoon, draadloze smart control, nu tv kan worden in verband met tv box van draadloos.

Jij Vergeet niet de tv-ontvanger uitzien als je kindje?

Stel een pijler op open ruimte met antenne draad en ervoor te zorgen dat geen enkele belemmering rond de pijler en vervolgens verbinding te maken met een lange kabel van de pijler op tv, tv krijgt de het signaal van de pijler op TV.


En nu, zie je meer tv ontvanger als dit, een klein apparaat zoals pan.

Zomaar de apparaat buiten, en een lange kabel te verbinden met de set-top box, en Sluit de set-top box met tv, dan tv krijgt het signaal. Het is veel makkelijk te installeren, maar het is nog steeds moet een kabel van set-top box naar de tv, naast, één set TV-ontvanger alleen verbinding maken met een set tv. Maar nu, zoveel familie heeft twee of meer tv, dan kunnen we meer kabel nodig en moeten meer set-top box?

Niet nodig, gewoon één set PAT reeks moet kopen TV-signaal zender (bekend als draadloze av afzender)Wat is het?), ofdraadloze tv-zender) is ok, hoeft de complexe kabel tussen tv en set-top box, bovendien, zelfs als u twee of meer TV, ook je hoeft alleen maar een set-top box.

Aankoop draadloze av afzender, het bevat een AV zender en de ontvanger. Zender aansluiten met set -top box, en ontvanger verbinden met tv, zodra inschakelen, zal zijn werk, als u hebben meer dan één set tv, dan moet u wellicht veel pc's ontvangers, ontvanger qty is afhankelijk van uw aantal van de tv, de ontvanger is geen bovengrens, maar de gebruiker moet houden alle ontvangers binnen het zendbereik. Naast wat ooit hoeveel pc's ontvangers die u verbinding met een zender maakt, de resolutie niet zou krijgen beïnvloeden.

Pakite merk TV signaal zender ondersteuning zowel digitale en Analoog signaal, dus geen zorgen over de bron van het ingangssignaal, maar de aansluiting van de verbinding tussen zender en set -top box alleen heeft RCA-aansluiting, of als tv of set-top box had S-video of SCART-aansluiting, dan moet u een conversieprogramma gebruiken om verbinding te maken met de zender en de ontvanger met uw tv en tv kast, maar HDMI Jack is niet steun, pls merken.


Source: TV-signaal zender en ontvanger van TV

没有评论:

发表评论