2017年1月11日星期三

Analyse van de Multimedia Video Conferencing


Met de computer-centric multimedia-technologie popularisering en de verbetering is het nieuwe middelen en methoden bracht voor het werk van de Conferentie. Vooral in de afgelopen jaren, video-conferencing, leren op afstand, en andere visuele informatietechnologie velden worden op grote schaal gebruikt in de vergaderzaal. Multimedia vergaderzaal met zijn diversiteit aan functies (zoals live vergaderingen, academische rapporten, opleiding, onderwijs, etc.) verspreidde zich snel. Multimedia conferentieruimte, of een rapport, samenvattend verslag te maken, presentatie producten, enz., figuur interactieve computer operatie, tekst, geluid, video, schilderijententoonstelling, volledig mobiliseren de deelnemers zintuiglijke waarneming, sterk verbeteren van het effect van de vergadering. Conferentiezaal is aangegaan de multimedia leeftijd!

1. Weg van video-conferencing

   Video conferencing systemen, ook wel bekend als videoconferentie systeem, verwijst naar twee of meer individuen of groepen op verschillende plaatsen, via de transmissie lijn en multimedia-apparatuur, geluid, foto's en documenten onderling overdracht, directe en interactieve communicatie, systeem apparatuur om de doelstellingen van de conferentie te bereiken. Met behulp van video-conferencing roept, behalve om te bellen kunt u mensen en taaluitwisseling te zien, maar ook om te zien hun gezichtsuitdrukkingen en gebaren, zodat mensen op verschillende plaatsen als communicatie in dezelfde kamer.

   A / V bestaat uit computers, camera's, DVD, VCR (videocassetterecorder recorder), MD machines, fysieke booth, mixer, microfoon, versterker, luidsprekers, digitale videorecorders en andere A / V-apparatuur vormden. Om een ​​compleet verschillende grafische informatie (inclusief het gebruik van een verscheidenheid aan software, DVD / CD discs, videobanden, allerlei voorwerpen, geluid) weergavefuncties; naar bereiken multifunctionele zaal live geluid, uitzending, met groot-screen projectie systemen, biedt een uitstekende audio en visuele effecten. En DVR, de gehele werkwijze kan worden opgenomen in de DVR toekomstige onderzoeken te vergemakkelijken retrospectieven.

2. Aanvragen videoconferentie

  Toepassingen van videoconferentie wordt veel gebruikt, vooral gebruikt in verschillende aspecten van het netwerk video-conferencing, telegeneeskunde, afstandsonderwijs, enz., en wordt veel gebruikt in de regering, militair, zaken, IT, telecommunicatie, elektriciteit, onderwijs, gezondheidszorg, effecten, financiën, productie en andere gebieden.

3, Voordelen van videoconferencing:

Ø Accelerate product ontwikkeling cycli en verkorten time to market.
Ø Verlaag reiskosten.
Ø Efficiënt gebruik van werknemer de tijd.
Ø Zorg voor een bredere, diepere geconfronteerd werving en de kwaliteit inhuren beslissingen te verbeteren.
Ø work / life balance, behoud van personeel.
Ø Accelerate besluitvorming, het verbeteren van medewerkertevredenheid.
Ø Meer gemakkelijk te voltooien het remote access specialist of werknemer taken.
Ø breiden hun bedrijf scope.
Ø Verbeteren en het thuiskantoor werknemers, klanten, partners en leveranciers communicatie efficiency.
Ø Verminder koolwaterstof emissies en verbetering van het milieu, om de files op te lossen

4. Technologie videoconferentie

  Video conferencing multimediadatatransmissie, hoe groter de hoeveelheid gegevens bronsignaal geluiden en bewegende beelden, kan niet worden overgedragen aan de algemene voorwaarden van de digitale lijn. Op basis van de praktische gevolgen van de eisen,
de verspreiding van beeld en geluid signaal moet voortdurend glad, andere zijn extra functies kunnen eenvoudig in gebruik. Daarom afbeelding Tone compressie, communicatielijn voorwaarden, het delen van gegevens en andere aspecten van de aanvraag hebben hoge technische eisen in het geluidssysteem.

5. Trends van video-conferencing

   De huidige toepassing van video-conferencing markt voor iedereen te zien, maar in de toekomst zijn er veel dingen moeten doen, om beter voor alle terreinen van de samenleving. Verbeteringen zijn onder andere transmissie kwaliteit, integriteit, kosten, afhankelijk van de audio / visuele. Ten aanzien van de normen, Resource Reservation Protocol (RSVP) helpt om overbelasting van het netwerk te voorkomen en te zorgen voor de overdracht kwaliteit video-conferencing; Hoewel Real-time Transport Protocol (RTP) kan niet voor de integriteit van de gegevensoverdracht, kan de tijdstempel methode timing relaties te behandelen, dan is de overdracht van gegevens proces sequentie niet verstoord.
  Videocommunicatie zal eenvoudiger worden, zijn de kosten lager zijn, de traditionele bijeen model ver van de behoeften van het internettijdperk geweest. De video conferencing als ondersteuning voor mensen in real-time remote informatie-uitwisseling, gezamenlijke werk-systeem, zodat de leden kunnen samenwerken op afstand intuïtieve, real video / audio communicatie.

   Moderne multimedia conferentiezaal is uitgegroeid tot een modern nieuw kantoorgebouw een steeds belangrijker categorie design, na verloop van tijd, de audio- en videokwaliteit en netwerkintegratie ernaar een nieuw concept te zetten. Conferentiezaal ontwerp en systeemintegratie is ook een hogere technische eisen.

Source: Analyse van de Multimedia Video Conferencing

没有评论:

发表评论