2017年1月15日星期日

HD transmissiemodus en kenmerken in het toezichtssysteem


Met de netwerken, hoge definitie, intelligente, integratie ontwikkelen, toezichtsysteem transmissie technologie zijn blijft innovatie en upgraden.

Als een integraal onderdeel van het systeem van toezicht, de verschillende Transmissiewijzen hebben verschillende kenmerken. Op basis van de camera's output signaal, HD-video toezicht heeft een verscheidenheid van wijze van transmissie.

HD webcamera: die passen de standaard Ethernet-transmissie, de korte afstand transmissie passen de unshielded twisted-pairkabels, de lange afstand transmissie vooral het aanpassen van optische vezel of draadloos. Optische vezel transmissie voornamelijk gebruiken Ethernet glasvezel transceiver, Ethernet-switch, PON en andere apparatuur. Draadloze aanneming van 3G, 4G, WiFi en WiMAX.

Netwerk transmissie is het vooral de wijze van transmissie van High-definition video-surveillance aangezien het hebben kleine transmissie bandbreedte, lage kosten, flexibele netwerken beschikt over karakter. Maar tegelijkertijd tijd, maar de gecomprimeerde videokwaliteit, latency, de duidelijkheid van het verkeer van het proces is niet zo goed als niet-gecomprimeerde video. Zo het niet geschikt voor iemand heeft de hogere eisen van de videokwaliteit.

HD-SDI-camera's: de digitale component van de seriële interface van HD (BNC interface), niet compressie manier. Coaxiale kabel wordt gebruikt voor de korte afstand transmissie, lang transmissie afstand via glasvezel, HD-SDI optische apparatuur. De HD-SDI transmissiemethode kan de afbeelding van de hoge kwaliteit van de transmissie, hoog niveau veiligheid, geen latency, het geschikt voor toepassingen bij hoge eisen, beide beeld kwaliteits- en veiligheidsnormen. Als gevolg van HD-SDI video transmissie bandbreedte is 1.485Gbps, nemen hoge bandbreedte zal het toevoegen van de kosten van het netwerk, bij de dezelfde tijd group netwerk hebben ook de limiet, alleen het gebruik van punt naar punt glasvezel transmissie.

Op dit moment, heeft er zich een visuele lossless codering technologie op te lossen HD-SDI bandbreedte probleem, die gebruik maakt van een HD-SDI-interface, in de transmissie van HD video visuele lossless codering, dat kan de bandbreedte teruggebracht tot 1 / 6 van het origineel. HD video visuele lossless codering kunnen sterk verminderd de kosten, één golflengte kan 8 HD-SDI video transmissie en ook netwerken ondersteunen ondersteunen van knooppunt type overdracht.

Met de ontwikkeling van technologie, in combinatie met de nieuwe intelligente analyse technologie en cloud opslagtechnologie, veiligheid zal geleidelijk aan Voer de 4K-beeld-toepassing. Als een HD-video verzenden verzoeken ook geconfronteerd nauwelijks meer testen, de hoge-definitie netwerk transmissietechnologie vereist een hogere bandbreedte, meer hoge chip technologie, hogere toepassingsplatform, meer veeleisende werkomgeving, meer duidelijk beeld.

 Goed nieuws: PAKITE Draadloos hdmi zender en ontvanger met hdmi aansluiting is binnenkort, het HDMI-video zenderwordt gebruikt voor het apparaat van de TV met HDMI-poort. Wachten op uw vraag over het draadloos hdmi zender en ontvanger.

Source: HD transmissiemodus en kenmerken in het toezichtssysteem

没有评论:

发表评论