2017年1月11日星期三

Hoe kan ik het gevoel van ervaring te verbeteren?


Hoe het verbeteren van het gevoel van ervaring, het is een grote vraag voor de Chinese leverancier, een aantal tijden beschrijving is abstract, als de cliënten het kan beoordelen zichzelf, dat zal worden beter.

Wij zijn een fabriek van draadloze av zender, alles van vragen over producten zullen feedback voor ons, en we kregen veel defecte product van onze dealer. QC-afdeling test de gebrekkige goederen een voor een, maar we hebben meer dan 85% product is perfect, dus waarom klanten terug te keren ons de perfecte goederen?

Naar aanleiding van de reacties is van de koper op Amazon: "
1. De procedure is heel simpel; Sluit de zender en zet hem aan, sluit u de video- en audiokabels, sluit uw ontvanger in, sluit audio en video leidt, en dan welke bron u selecteert op de verzendende TV gedupliceerd op de ontvangende TV. Het is een fantastisch simpel idee, maar een die werkt echt goed.

Dit onderdeel is voor het uit te leggen hoe het te gebruiken draadloze av zender, Zeer eenvoudig te gebruiken als je kunt operatie zelf, maar als moeten verklaren door woorden zal veel worden gecompliceerd.

Grafiek hierboven, de Audio & amp; Video zender verbinden met Set Top Box

Grafiek hierboven, Audio & amp; Video Ontvanger aan te sluiten met TV

2. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dezelfde draadloze frequentie is geselecteerd op beide eenheden, als u storing kunt u een andere frequentie te selecteren voorkomen dat interferentie van, laten we zeggen, uw thuisnetwerk of draadloze deurbel etc. Een digitale display is op beide toestellen.

Het tweede deel, zowel zender als ontvanger in hetzelfde kanaal is standaard instelling, als de cliënten de kanalen van te veranderen transmitter, pls de ontvanger hoeft te veranderen in hetzelfde kanaal, zo niet dan av afzender soms eens audio video uitzenden, het is erg belangrijk.

   zender ontvanger kanaal instelling

3. De meegeleverde afstandsbediening lead wordt verondersteld, zodat u de TV-afstandsbediening op te gebruiken de andere tv, maar de meeste tv's deze dagen hebben in afstandsbedieningen gebouwd, zodat ik kon niet zie eigenlijk het punt van deze, misschien ben ik iets gemist?

Het merendeel van de cliënten maakte geen gebruik van televisie en set-top box op verschillende kamers, zodat hun denken "Ik kan kanalen TV einde veranderen, geen behoefte ir afstandsbediening. "Ik zal je vertellen dat het verkeerd is. In ons dagelijks leven veranderen we kanalen door de besturing van de set-top box, geen tv-controller, toch? Het feit is dat we de controle van de set-top box geen tv, indien mogelijk, kunt u proberen om tv en TV box in verschillende kamers, te testen kun je kanalen TV end of niet veranderen.

4. De beeld- en geluidsweergave is zeer goed en duidelijk. Het is niet alleen live TV die kan worden overgedragen, het werkt voor elke bron, zoals set-top box, dvd speler, Apple TV etc. "

Ja, het is real time draadloze av zender, geen latency. Bovendien kan onze draadloze av afzender zowel digitale audio video uitzenden en analoge audio video.

In de bovenstaande opmerkingen, de klanten bestellen Model PAT-5565.8GHz frequentieband; 300meter zendbereik bij Open ruimte, ondersteuning 38 / 56khz frequentie van de IR-afstandsbediening. Voor vragen, welkom Contact PAKITE als gratis.

Source: Hoe kan ik het gevoel van ervaring te verbeteren?

没有评论:

发表评论