2017年1月11日星期三

Wat kan PAT-220 AV Wireless zender en ontvanger doen?


PAKITE PAT-220 AV draadloze zender en ontvanger een soort innovatieve product, dat de audio-video-signaal te delen in verschillende kamers kunnen realiseren voor familie-entertainment. Onze video- draadloze zenders en ontvangers maken draadloze video gemakkelijk en betrouwbaar. Of het nu gaat met behulp van zeer betrouwbare FM draadloze video 2,4 GHz of 5,8 GHz, onze draadloze video Audio zenders ontvangers zijn de perfecte oplossing als het moeilijk of onmogelijk om kabels lopen.

* Ondersteuning 8 groepen van kanalen. U kunt deze kanalen om te voorkomen interferentie van signalen van een draadloze router. Ondersteuning van een groep van AV-ingang signaal.

* Lange afstand draadloze transmissie Afstand ≤150m in Vrij Plaats of in grote open ruimte. draadloze overdracht distantiëren ≤20m in obstructieve plaats, zoals huiskamers die uit zijn ommuurd door 0-1 wand ( PS: dezelfde verdieping kamers op slechts). Het wordt meestal gebruikt in wijd open gebied, niet alleen gebruikt in tv-BOX of dvd-bediening op afstand, maar om controle TV BOX of dvd op afstand via receiver of CCD / CCTV-camera of een ander apparaat met RCA / AV-poort.

* Het kan IR-afstandsbediening te ondersteunen bij de ontvanger einde aan de te realiseren functie van draadloze bediening van apparaten van een andere plaats. ondersteunt video transmissie van PAL / NTSC-systeem en stereo-audio-overdracht.

* Gebruik 2,4 GHz ISM-frequentieband, meerdere selectieve kanalen ondersteund voor anti-interferentie van draadloos. De zender en ontvanger worden in hetzelfde kanaal in een paar en kan worden gebruikt bij de wijze van point-to-multipoint of multipoint-to-multipoint.

* Dit toestel heeft slechts Standard Definition (SD) compatibiliteit, het maakt gebruik van RCA-ingangen en uitgangen, werkt niet met Sky + HDMI. Ondersteuning TV size: onder de 40 duim

* Als uw familie of buren werden geïnstalleerd 2.4G apparatuur, zoals Wireless WIFI of draadloze telefoon, kies dan 5.8G serie av afzender zoals PAT-556.

PAKITE Draadloze AV zender ontvanger is bekend en professioneel. Een AV draadloze zender en ontvanger kunnen gemakkelijk worden gebruikt in combinatie met verborgen videocamera's. Onze draadloze video surveillance ontvangers zijn ideaal voor het opnemen van video over lange afstanden en bespaart u tijd en frustratie.

Source: Wat kan PAT-220 AV Wireless zender en ontvanger doen?

没有评论:

发表评论