2017年1月15日星期日

Hoe te zenden draadloze TV?


Toezending van een TV-signaal via een draadloze verbinding vereist een draadloze tv-zenderde (bekend als draadloze av afzender [Wat is het?]) zender die is verbonden met een digitale video recorder (DVR) of kabelbox en een draadloze av-ontvanger brengt dat is aangesloten op een tweede TV. Zodra de verbindingen correct werken, elke TV in uw huis het signaal kan ontvangen — geen behoefte aan extra kabels.
Stappen:
* Steek het ene uiteinde van een RCA audio/video kabel in de poort van de video-uitgang van uw DVR, kabel vak of satellietontvanger.
* Steek het andere uiteinde van de RCA audio/video-kabel in de video-invoerpoort van de draadloze zender. De draadloze zender zal worden het TV-signaal de ontvanger aangesloten op de tweede TV.
* Stel de draadloze zender op een vlakke oppervlak, zoals een TVs met drie schappen.
* Steek het ene uiteinde van een tweede RCA audio/video-kabel in de poort van de video-uitgang van de draadloze ontvanger.
* Steek het andere uiteinde van de RCA audio/video-kabel aan op de video-in-poort op een tweede televisie.
* Stel de receiver op een vlakke oppervlakte in de buurt van de TV.
* Zet naar de afzender en ontvanger.
-De testen van de toezending aan de tweede TV door het selecteren van de bron om te zien of er een afbeelding. Wijzigen van de input source, druk op de "Input" op de afstandsbediening voor de TV.

Tips & Waarschuwingen
* Als uw computer heeft een TV-tunerkaart, u kunt draadloos TV kijken op uw computer door het aansluiten van de ontvanger op het controleren.
* Als uw tweede TV hoeft niet een RCA-ingang, kunt u de ontvanger aan een Videorecorder of DVD-recorder met een coaxkabel aansluiten op de TV.
* Aansluiten de RCA-kabel onjuist op de achterkant van de DVR, kabelbox of satelliet ontvanger zal verhinderen dat de zender correct werkt.
Goed nieuws: PAKITE HDMI-draadloze zender met hdmi aansluiting is binnenkort, en de Draadloos hdmi van tv zender wordt gebruikt voor het apparaat van de TV met HDMI-poort. Wachten voor uw onderzoek over de draadloze zender van hdmi.

Source: Hoe te zenden draadloze TV?

没有评论:

发表评论