2017年1月11日星期三

Pakite organisatie "vliegende dream team vertrokken" buiten opleiding van het personeel


Hetzelfde team kan middelmatige, wellicht een toekomst. Ter verbetering van de nieuwe medewerkers en oud personeel, te verhogen van wederzijdse genegenheid tussen 8 September 2012, de oude en de nieuwe werknemer "naadloze team, vliegende droom" buiten opleidingsactiviteiten. 

   Nadat de groepering, door te raden de vrolijke gebeurtenis, het breken van de barrières tussen mensen, de basis gelegd voor wederzijds begrip, maken een teamnaam. Vervolgens organiseerde hij een team te raden het idioom, zinnen en andere activiteiten. 

   Ten slotte, de sterke Duet, de activiteiten van elke groep is verschillend maar wij zijn niet meer dan het niveau, maar in het proces, u zult oogsten wat emoties, denken en gedragspatronen van werk voordat, teams te belemmeringen voor hun werk, denk dat het idioom te uploaden, wat vervorming is van invloed op uitvoering. 

   Door team, display, kunt geïntegreerde productie personeel verbeteren inzicht en vermogen om te communiceren, versterking van de geest om te bouwen van uitstekend team, collega's in de studie en de praktijk en opleiding, ervaringsleren en efficiëntie, met meer leven veranderende. 

   Ervaring, toewijding, samenwerking, de vreugde van succes, moed terug, iedereen is diep gevoeld, "naadloze team", evenals team rust met de essentie van een persoon. Door deze tijd, de aard van de stress en spanning, groen gras en een blauwe luchten, vliegen gevoel hart, verbetering van de efficiëntie, de motivatie en de impuls voor het bedrijf's geesteswetenschappen bouwen en verschaft een solide basis voor duurzame ontwikkeling.

Source: Pakite organisatie "vliegende dream team vertrokken" buiten opleiding van het personeel

没有评论:

发表评论