2017年1月11日星期三

Intelligent Multimedia Conference Rooms System



Met de voortdurende ontwikkeling van de informatietechnologie en de steeds veranderende multimedia-technologie, stellen ons in staat om een ​​geïntegreerde draadloze audio en video op te bouwen (A draadloze av zender een audio / video-signalen delen van transmissie apparaat door de draadloze zend van Smart Multimedia Conference Rooms System) te zijn, multimedia conferentie zaal nodig heeft om een ​​realiteit te worden. In rekening houdend met de traditionele eisen vergadering, maar ook met een elegante stijl en mooi geluid, helder beeld presentatie, eenvoudige bediening, zeer gecentraliseerd management functies.
Multimedia conferentieruimte systeem bestaat uit de gebruikelijke / groot scherm, multimedia audio- en videobronnen, audio, centrale schakelen en geïntegreerde bestrijding van een aantal belangrijke onderdelen. Selecteer de grote screen projectie dvd en computer en multimedia fysieke showcase van VGA, video signaal wordt versterkt om het beeld te herstellen, door middel van geluidsversterking systeem te herstellen audio. Om efficiënter te maken en real-time controle, voorzien van een geïntegreerde centrale controle-apparaat naar de controlekamer voor alle audio-visuele apparatuur, signaal switching, verlichting, til het scherm, volume controle en andere functies, sterk verbeterde de efficiëntie en vereenvoudiging complexe operaties, kunnen worden gebruikt voor mensen en zonder dat specialistische kennis.

IK. Overzicht

Digitaal video-technologie is geleidelijk gerijpt, en snel ons leven te veranderen, met de ontwikkeling van breedband Internet-technologie, heeft de digitale video-technologie geweest geïntegreerd in de videoconferentie, het distale uiteinde van de medische, de distale einde van het onderwijs, remote monitoring, streaming media technologie, en andere aspect, en service in alle geledingen van de samenleving, dus voor nu, de digitale video technologie is ongetwijfeld een nieuwe economische groei punt.

 II. De gebruiker moet

De hele systeem te voltooien onderwijzen taak van een hoog rendement, te combineren met elke systeem, ten volle spelen om de functie van elk systeem, compleet intelligent videovergaderen.

(EEN) Multimedia display systeem
multimedia display systeem bestaat uit high-brightness, hoge-resolutie LCD-projector en elektrische scherm make-up; volledige grafische informatie over uiteenlopende groot-screen display.

(B) A / V systeem:
EEN / V systeem bestaat uit een computer, DVD, VCR (videorecorder), fysieke booth, de remote video conferencing systemen, versterkers, luidsprekers, digitale videorecorders en andere A / V-apparatuur;
naar compleet verschillende grafische informatie (inclusief het gebruik van verschillende software, DVD / CD discs, videobanden, allerlei voorwerpen, geluid) afspelen functies; tot multifunctionele zaal live geluid, uitzending, te bereiken met groot-screen projectie systemen, biedt een uitstekende audio en visuele effecten. En DVR kan het gehele proces worden opgenomen op de harde schijf recorder, om toekomstige onderzoeken retrospectieven vergemakkelijken.

(C) Vergaderzaal milieu-compartimenten:
Conferentie room omgeving systeem bestaat uit het aansteken van de kamer (met inbegrip van gloeilampen, TL), gordijnen en andere apparatuur vormde; complete verandering van de hele kamer milieu, de atmosfeer, teneinde automatisch aan huidige behoeften; bijvoorbeeld, als u een DVD af te spelen, de lichten automatisch dimmen, gordijn automatisch uitgeschakeld.

(D) Intelligente multimedia centraal controlesysteem:
Momenteel de hoogste rang, de volwassen technologie, de meest complete, meest gebruikte centrale controle-systeem, dat is momenteel de meest geavanceerde centrale controlesysteem apparatuur. Een groot aantal multi-functionele conferentie verwezenlijken hal gecentraliseerde controle van elektronische apparaten .:
 * De eis een eenvoudige, gebruiksvriendelijke, intelligent;
 * High betrouwbaarheid eisen van het hele systeem;
 * Om bereikt een hoge mate van automatisering, intelligente besturing minimaliseren de operationele complexiteit van de exploitant, te bereiken "een centrale plaats" type van de controle;
 *Als veel mogelijk overeen met de beste eigenschappen van verschillende apparaten, zodat alle materiaal in de beste toestand maximaliseren van de effectiviteit van de inrichting;
 *U kan de projector aan / uit, ingang schakelen, en andere functies, controle en de mogelijkheid om de elektrische mast, het scherm te controleren, stijgen te bereiken, stoppen, te laten vallen en andere functies;
 *U kan de DVD controleren, VCR om te spelen, te stoppen, pauzeren en andere functies;
 *U kan het document camera in, zoom en andere functies zoom controleren;
 *Kan regelen van het volume, de grootte van de functie geluidsvolume aanpassing;
 *Het maakt audio- en videosignalen, VGA signalen automatisch schakelbesturingsstatus functie;
 *U kunnen controleren kamer verlichting en gordijnen, automatisch aan te passen aan de huidige behoeften;

Source: Intelligent Multimedia Conference Rooms System

没有评论:

发表评论