2017年1月11日星期三

Slim Huishoudapparatuur



Smart home apparaat niet betekent simpelweg de controle van de licht / deurbel / huishoudelijke apparaten, smart leven betekent dat de machine is slim genoeg om de master idee en hobby's te krijgen, maken de gepersonaliseerde maatwerk, laten u een totaal andere traditionele ervaring.

Slimme huishoudelijke apparatuur ziet er nog steeds als een high niveau en het concept woorden, zal het een veel geld te nemen als we willen krijgen de echte slim, alleen rijke huis zou nodig hebben, gewone mensen zou niet en doe niet genoeg geld om het te laten uitkomen, zodat we nog steeds misverstand over de smart leven.

Punt 1: Smart leven is controle door Mobile APP?
Alle mensen kent slimme huishoudelijke apparatuur konden controle door APP, zoals licht, deur, raam en elektrische apparatuur, lijkt smart home apparaat gelijk APP controle. Ook brengt handig, maar de meeste keer dat we het kappen is het maken ons viel moe omdat we zo veel APP moeten beheersen verschillende productgroepen.
Maar op dit moment, maken we allemaal van het product krijgen aansluiting, zodat je niet nodig om zorgen over de APP probleem. Wanneer u opent de deur, zal het licht automatisch oplichten is airconditioning aan te passen de aangename temperatuur. De echte slimme is volgens je hobby's aan aanpassen van het leven plan voor u, geen behoefte APP niet meer, en u geniet van elk moment in uw huis.

Punt 2. Alleen rijke huis nodig?
De meeste mensen denken dat de rijken huis heeft meer ruimte en hoge kosten, zodat hun zullen slimme controle nodig hebben, maar voor gewone huis, het speciosity zal zijn.
Eigenlijk, smart home is een life style, iemand misschien graag leren bank, kan iemand willen doek sofa, het belangrijkste punt is niet hoe veel grote van uw huis, is dat de eigenaar eisen over het huis. Vooral de familie kind of oude man, kon mart toestel al op te lossen dingen als je vergeet uit te schakelen het vuur, water, sluit de deur, geen sleutel in te voeren uw huis, slimme huishoudelijke apparatuur steeds meer intiem, het is niet alleen voor rijke huis.

Punt 3: Hoge kosten met lage uitvoerbaarheid
Eerst de technologie te verbeteren, de kosten was lager dan voorheen, en het uitgegroeid tot meer rationele en praktische, nu heb je gewoon nemen minder dan tienduizend yuan kunt u de slimme apparaat te krijgen, maar je mag kosten tienvoudige of meer te laten uitkomen.
Ten tweede, de kosten van de slimme huishoudelijke apparatuur ook met betrekking tot persoonlijke eisen, kan iemand hoeft alleen maar de veiligheid of smart vergrendelen, wat men nodig heeft om al het licht te controleren in het hele huis, familie theater. Dus de slimme huishoudelijke apparatuur ook vermindering van de kosten en maken de kosten effectiever.

Punt 4: Als los van de mobiele telefoon, het zal leiden tot grote problemen.
Smart home-systeem kan het toestel onder controle werkende staat, wanneer mei mobiele telefoon was los, wat moet ik doen?
Het is een eenvoudige vragen, dezelfde theorie met online betaling, zal het leven slim systeem gebruiker een persoonlijke account te hebben en wachtwoord, zodra verliest de mobiele telefoon, net logo in en bij te herzien uw wachtwoord PC of ander apparaat, zal geen behoefte om uw slang zorgen onder gevaarlijk zijn als je verliest uw mobiele telefoon. Op dezelfde tijdstippen, zal bewakingscamera video vergrendelen en werken in de website, kan alleen de gebruiker de video met de juiste wachtwoord te downloaden en het zal uw privacy verblijf te houden in een veilige toestand.

  Nu zijn de meeste van leverancier ontwikkelen nieuwe producten is volgens de vraag van de gebruiker. Daarom is de huidige smart home apparaat echt brengen ons een nieuwe ervaring en life style.

Source: Slim Huishoudapparatuur

没有评论:

发表评论