2017年1月15日星期日

Hoe maak je zeker HD transmissie effect in toezichtssysteem?


Markt gekomen uit vele soorten van HD transmissiemethode, de doel is audio video verzenden en datum naar de benodigde plaats door verschillende drager, maar in deze sectie stabiele transmissie is de sleutel van video monitoring systeem.

HD-monitor is een verenigd geheel, waarbij een aantal aspecten van het controlesysteem, met inbegrip van front-video-opname, Video transmissie in de middelste, achterste HD opslag, vertoning, analyse, koppeling, enzovoort. Van het oogpunt van de transmissie koppelen, hoe ervoor te zorgen dat de informatie duidelijk en doeltreffend?

Transmissie als een integraal onderdeel van het controlesysteem, hoe de integriteit te waarborgen van video- en data transmissie van de signalen in het project?

Transmissie regeling: de bovenstaande verzendmodus beschikt over eigen kenmerken en project bouwsysteem gebruiken op de verschillende niveaus milieu, zodat de keuze in overeenstemming met de wijze van transmissie van het project is is zeer noodzakelijk. Bijvoorbeeld: lange transmissie afstand moet worden kiezen glasvezel transmissie; in de voorlopige planning voor overdracht moet gezien de problemen van de bandbreedte, en de kwestie van het hele systeem bandbreedte, moeten we de opsporing en bevestiging volgens de echte voorwaarde.

Draad sectie: dat is de essentiële elementen van het systeem is de werking op lange termijn of op korte termijn, bijvoorbeeld: de SDI signaaloverdracht, als een seriële digitale signaal op de transmissie tarief vereisten is zeer hoog, zal coaxiale kabel worden de beste drager van korte afstand transmissie in dit project, maar de coaxiale kabel heeft veel soorten specificaties, dus dit een moeilijke taak voor selecteren is de draad.

Source:Hoe maak je zeker HD transmissie effect in toezichtssysteem?

没有评论:

发表评论