2017年1月15日星期日

Draadloos digitaal/analoog TV Zender



Een draadloze tv-zender (ook bekend als een audio-video zender ontvanger, draadloze video zender, draadloze AV afzender ofDigiSender) is een apparaat voor het verzenden van binnenlandse audio- en videosignalen draadloos van de ene locatie naar de andere. Het wordt meestal gebruikt voor het verzenden van de uitvoer van een bronapparaat, zoals een satelliet televisie decoder, naar een televisie in een ander deel van een onroerend goed en biedt een alternatief voor kabelinstallaties.

Een breed scala aan draadloze tv-zender technologieën bestaan, zoals analoge draadloze (radio), digitale draadloze (spread-spectrum, Wi-Fi, ultra-wideband) en digitale bedraad (mededeling van de macht-lijn). Andere, minder vaak, technologieën ook bestaan, zoals die gebruik maken van bestaande Ethernet-netwerken.

Een typische draadloze tv zender kit met een zender, ontvanger, magic eye en een afstandsbediening om te selecteren van de input. 

Video afzenders zijn een frequente oorzaak van RF-interferentie, met name met auto sleutel fobs
Overzicht
Typische wireless AV afzender toepassingen omvatten de overdracht van audio- en video televisiesignalen uit een lounge een slaapkamer of naar een CCTV camera aan een beeldscherm, evenals het infrastructuurpartnerschap tussen toestellen met audio-, video- en IP (Internet Protocol) eisen.

De meeste draadloze systemen van de afzender van het tv zal bestaan uit drie afzonderlijke componenten, een zender en een ontvanger een afstandsbediening Relais (ook bekend als een magic eye of IR-blaster). De zender is verantwoordelijk voor transmissie of een aangesloten audio-/ video-apparaat, terwijl de ontvanger uitgangen die audio-video signaal naar een aangesloten televisie overgebracht-uitzendingen. De afstandsbediening estafette toelaat Infrarood afstandsbedieningen het apparaat waarvan de output wordt verzonden te gebruiken.
Analoge draadloze
Analoge video afzenders hebben het voordeel van lage productiekosten als de audio- en videosignalen gemoduleerd worden gewoon op een drager van 2,4 GHz of 5,8 GHz. Zij, echter hebben de nadelige gevolgen veroorzaken verminderde bandbreedte aan lokale Wi-Fi-netwerken en, in sommige gevallen kunnen netwerken Wi-Fi foto storingen veroorzaken op het video zender signaal. Meer informatie vindt u in het artikel over elektromagnetische interferentie bij 2.4 GHz. Om dit te vermijden, kunnen sommige video afzenders nu gebruiken een spread-spectrum technologie en samenleven met draadloze netwerken en beschikbare bandbreedte te delen.

Meestal zijn er vier FM zenden kanalen, A, B, C & D, met stereo geluid op 6,0 MHz en 6,5 MHz FM subcarriers toegevoegd aan de samengestelde video baseband. Deze verschillende kanalen kunnen vaak worden gebruikt om te overwinnen van de bijwerkingen van nabijgelegen WiFi-netwerken.

Het omgekeerde afstandsbediening kanaal wordt meestal vastgesteld op 433.92 MHz, met behulp van welke modulatie is op de 34 kHz tot 45 kHz IR externe "vervoerder".

Analoge draadloze tv afzenders kunnen typische operationele afstanden van maximaal 60 meter (duidelijke lijn van het zicht) met DVD kwaliteit (720 x 576) video resolutie en stereogeluid.
Digitale draadloze
Digitale draadloze av afzenders worden in snel tempo de meest populaire oplossing en het gebruik van een systeem op Spaander (gebruikt voor audio- en video encoding/decoding) combineren met een middel van het verzenden van het signaal, zoals spread-spectrum, Wi-Fi en ultra-wideband.
Goed nieuws: PAKITE Draadloos hdmi zender en ontvanger met hdmi aansluiting is binnenkort, en de HDMI-video zender wordt gebruikt voor het apparaat van de TV met HDMI-poort. Wachten op uw vraag over het draadloos hdmi zender en ontvanger.

Source:Draadloos digitaal/analoog TV Zender

没有评论:

发表评论