2017年1月11日星期三

Welke AV zender is geschikt voor u?



Met de Na verloop van tijd meer en meer av afzender merken verschijnen in de markt, hoe kan ik onderscheiden welke model is vechten voor mij?

Eerst jij zal moeten maken is of u een Standard Definition of High Definition (HD) AV zender. Deze keuze kan nu al worden gemaakt voor u op basis van de apparatuur jij hebt. Neem bijvoorbeeld door PAKITE Brand, het grootste deel van draadloze av zender hoort bij PAKITE is Standard Definition met AV Jack, als uw apparaat alleen HDMI-aansluiting, dan PAKITE Brand draadloze av afzender is niet werkbaar. Zoals ik weet High Definition (HD) AV zender zal te koop zijn bij de volgende maand.

Ten tweede, moeten zorgen dat de zendbereik maken, als je STB zal gebruiken en monitor bij andere verdieping, dan zal ik stel voor dat je kiest de av zender met een lange zendbereik graag PAT-260 verzender enPAT-266 afzender, als je zal gebruiken in dezelfde verdieping maar bestaande veel muren tussen STB (set-top box) en Monitor, dan moet je Let op 150 meter zendbereik afzender ondersteuning voorbij een muur, en250meter zendbereik afzender support voorbij twee wandelementen, kan betere penetratie vermogen, is het aan gebruiksomgeving.

Ten derde, u moeten zorgen dat de met behulp van milieu te maken, als je gaat gebruiken de draadloze av zender met andere draadloze apparaat binnen een huis, zal ik stel je kiest 5.8GHz frequentieband afzenders, kan 5.8GHz frequentieband te voorkomen interferentie effectief, het is omdat de meeste van draadloze apparaat is 2,4 GHz, dus 5.8GHz frequentie band niet zou krijgen van invloed op 2,4 GHz. Als je gaat gebruiken draadloze av zender op andere verdieping, dan moet je gebruiken 2.4ghz frequentie band, in deze situatie, kunt u kanalen over te schakelen naar de frequentie veranderen in een weinig verschil met een ander apparaat om interferentie te voorkomen.

Als je niet weet of je standard-definition of high-definition apparatuur dan gewoon kijken naar de achterkant van uw apparatuur en bepalen welk type uitgangen beschikbaar zijn.

Source: Welke AV zender is geschikt voor u?

没有评论:

发表评论