2017年1月15日星期日

Transfer van een draadloze tv-signaal


Een televisiesignaal kan worden overgedragen van de ene TV naar een ander beeldscherm, mits beide video-ingangen en uitgangen. Een draadloos audio / video transmissiesysteem (draadloze av zender) Kan de overdracht signaleren en is verkrijgbaar bij een elektronica winkel of het onderdeel TV accessoires van een warenhuis. Audio- / videokabels gevonden in de meeste huishoudens, maar die kan worden verkregen van dezelfde winkels als de draadloze audio / Videotransmissiesysteem moet eveneens worden gebruikt.

Plaats de draadloze tv-zender naast de televisie (By the way, als uw televisie beschikt over HDMI-poort, u moet gebruikenHDMI draadloze zender met HDMI-aansluiting). Steek de stekker in een stopcontact. Steek het ene uiteinde van de videokabel in de video-uitgang op het achterpaneel van de TV (met het label "Composite" op een aantal sets). Het andere uiteinde van de videokabel in de video-ingang op de av zender. Herhaal deze procedure met een audiokabel, alleen het aansluiten van de rode en witte stekkers aan het ene uiteinde in de rode en witte uitgangen op de tv en de rode en witte ingangen op de av zender.

Plaats de Draadloze TV-ontvanger naast een video beeldscherm waarop u het tv-signaal te kijken worden draadloos verzonden, bijvoorbeeld een TV. Steek de stekker van de AV-receiver aan op een stopcontact. invoegen het ene uiteinde van een videokabel in de video-ingang op de achterkant van de video weergave-apparaat. Steek het andere uiteinde van de videokabel in de video-uitgang op de ontvanger. Herhaal deze procedure met een audiokabel, alleen de stekker van de rode en witte stekkers aan de ene kant in de rode en witte uitgangen van de av receiver en de rode en witte stekkers aan de andere kant in de rode en witte ingangen op de video-weergave-apparaat.

Zet de TV waarop de draadloze tv transmitter is aangesloten. Zet de video-weergave-apparaat waarop de draadloze TV-ontvanger is aangesloten. Druk op "Menu" op de afstandsbediening die regelt de video weergave-apparaat.

Navigeren door de instellingen totdat u te komen de "Video ingang" of gelijknamige menu. Selecteer dit menu. Markeer de video-ingang waarop de video-kabel is aangesloten. druk de "Enter" of "OK" te drukken, afhankelijk van het merk van de remote. Druk op "Menu" om de instellingen af ​​te sluiten, zodat u het kunt kijken TV-signaal wordt overgebracht naar het videoscherm.
Goed nieuws: PAKITE draadloze HDMI zender en ontvanger met HDMI-aansluiting is binnenkort, en de hdmi afzender wordt gebruikt voor de TV toestel met HDMI poort. Het wachten op uw vraag over de HDMI-draadloze zender.

Source: Transfer van een draadloze tv-signaal

没有评论:

发表评论