2017年1月15日星期日

Waarom gebruiken Wireless HDMI




Wat Wireless HDMI is?
Draadloze HDMI is een technologie voor het serveren van draadloze high-definition video en audio in de consument elektronica. Dit is een relatief nieuwe technologie zoals u door de lage zien kunt aantal producten beschikbaar op dit moment. Wireless HDMI is echter de perfect alternatief om gaten in de muren om HDMI kabels te doorlopen. In feite, kunt u volledig uitzenden 1080p met behulp van de meeste draadloze HDMI kits houdt Pakite HDMI kit hierboven gezien zijn ontworpen om te helpen installeert veel gemakkelijker wanneer u componenten in niet stok dezelfde kamer.

Toekomst van Draadloos HDMI:
Uiteindelijk alle apparaten die HDMI kabels nu accepteren zal hebben draadloze HDMI-technologie gebouwd in. Momenteel is het gewoon te duur om te gebruiken van een functie die kan zelfs niet door consumenten worden gebruikt. Pakite bedrijf nieuw gelanceerd een HDMI-draadloze zender Kit met gunstige prijzen.
PAKITE Merk HDMI-Video zender niet de Full HD resolutie, maar steun de meest populaire HDMI-aansluiting met een resolutie van 720 * 576P, dat heeft voor tegemoet te komen aan de markt eisen.

Draadloze HDMI-zenders:
Veel oplossingen vereisen zowel een draadloze zender en ontvanger.
Een Analoger Funksender van HDMI is een apparaat dat het bronapparaat, dat wil zeggen, uw computer is aangesloten. De zender het computerscherm registreert en verzendt dit naar een ontvanger door enkele soort draadloze verbinding.
Pros: Het maakt gebruik van haar eigen draadloze frequentie en daarom vaak een goed en stabiel streaming kwaliteit.
Nadelen: Moet u sluit een USB- of HDMI-stick op uw computer. Deze regels uit mobiel of tablet gebruik meteen. En als je hoeft niet een compatibele HDMI-poort op uw computer, moet u een adapter en converter, zoals het geval is met een normale HDMI-kabel.

Hoezo draadloos HDMI?
Nou, zou die draden gebruiken als je het kan maken draadloze?
Draadloos HDMI is nodig wanneer een bekabeld verbinding zou ook onhandig of ongelegen. Het is zeker beter dan having voor installeren kabels onder de vloer of in de muren van een kantoor of DIY-oplossingen die treksluiters betrekken en plakband om uit te voeren van de kabels maken langs de vloer.

Source:Waarom gebruiken Wireless HDMI

没有评论:

发表评论