2017年1月11日星期三

Hoge resolutie 1080p Wireless Video Zender



Het merendeel van de mensen weet wat het draadloze av afzender, Maar als dezelfde tijd, meer en meer mensen vragen over Full HD HDMI draadloze transmitter en ontvanger.

PAKITE is in de fabriek, meer dan 7 jaar productie ervaring, maar op dit moment, we hebben geen voorraad van Full HD draadloze av zender. Het merendeel van de cliënten te vragen: "HDMI is uitgegroeid tot de belangrijkste markt, SD-resolutie is uit date, moet u draadloze HDMI zender en ontvanger te produceren, dus we kunnen kopen bij uw bedrijf. "Ja, 1080P draadloze av afzender bestond op de markt, maar als je echt vertrouwd met draadloze av afzender, Moet je full hd weet is geen markt sinds de hoge kosten. We kunnen 1080P product te vinden op de markt, maar als je ooit onderzoek van verkoper, zult u vinden MOQ: 1000sets tenminste.

Als je zo'n aantal voor per maand, natuurlijk zullen we produceren voor u, hebben we onze producten lijn en R & D team en QC-afdeling, alles is klaar. indien het aantal minder dan 1000sets, fabriek zou niet krijgen profiel van het, zal geen van zakenman doen als dit. Tenzij u betaalt de fabriek met een aantrekkelijke prijs per eenheid, maar op dezelfde tijden het aantal ook is nodig.

Volgens voorlopige ramingen, als echte full hd draadloze av zender, zendbereik 50 meter in de open ruimte eenheidsprijs zou niet minder dan EXW 150usd per sets. Met inbegrip van de vrachtkosten, kosten en winst ten minste 250USD per sets kopen door eindgebruiker. Mag ik vragen om het even wie zou dit apparaat te kopen met kort zendbereik en dure prijs per eenheid?

Trouwens, als je set-top box geen full hd resolutie signaal, dan zal je niet de volledige HD-resolutie op te krijgen monitor; of als de monitor de resolutie is niet de echte full hd, kun je niet vol krijgen HD-resolutie, moet u al uw apparaat beloven waaronder signaal bron full hd, dan kunt u de Full HD-scherm te krijgen.

PAKITE zal één model van de productie draadloze HDMI zender en ontvanger met HDMI Jack, als u interessant zijn, heten u welkom contact met ons op door mail: pawm611@pakite.net, of laat boodschap op www.pakite.net/nl/, Details over het nieuwe model wordt bijgewerkt in de volgende dagen, dank voor uw aandacht. 

Source: Hoge resolutie 1080p Wireless Video Zender

没有评论:

发表评论