2017年1月15日星期日

Soorten AV afzenders draadloos



Er zijn twee basistypen: lijsten met afzenders van AV, elke verzendt in een specifieke frequentiebereik: 2.4 GHz of 5.8 GHz. De verschillende frequenties worden door radiogolven met behulp van een antenne uitgezonden aangesloten op de zender en ontvanger. Het frequentiebereik bepaalt de algehele kwaliteit van het signaal van de transmissie van de zender naar de ontvanger.

2.4 GHz draadloze AV afzender:
2,4 GHz AV afzender is zelfs populairder dan 5,8 GHz AV afzender. 2,4 GHz frequentieband heeft sterk vermogen doordringen en geschikt voor de milieu bestaande muur, met name voor gebruikt op verschillende verdiepingen. 2.4 GHz AV afzenderde televisie beeld kan worden onduidelijk of moeilijk te bekijken als gevolg van frequentie storing die wordt veroorzaakt door andere apparaten in huis. Deze bronnen eventueel baby monitoren, WiFi, en iets dat met werkt een 2.4 GHz frequentie.

5,8 GHz draadloos AV afzender:
5.8 GHz AV afzender maakt gebruik van een relatief nieuwe vorm van technologie die nog steeds evolueert. Het is duurder omdat het signaal output en foto zijn duidelijker. 5,8 GHz frequentieband heeft sterke anti-interferentie vermogen en geschikt voor open ruimte. Met deze opstelling, Er is weinig interferentie van andere radiofrequenties, zoals het geval is met de 2,4 GHz AV afzender. Wanneer er interferentie zoals met 5,8 GHz draadloze telefoons, de gebruiker kan wijzigen het specifiek kanaal binnen de frequentieband op een kanaal dan de ene gebruikt door de draadloze telefoons. Zowel de zender en ontvanger uitgezonden frequentie kanalen moet hetzelfde zijn. 5.8GHz frequentie band geschikt voor het gebruik van milieu bestaande vele ander draadloos apparaat.

  Kortom, de draadloze av afzender waren Verdeel in twee series, 2.4GHz heeft sterke penetratie vermogen, 5.8GHz sterke anti-interferentie. Kies een geschikte av afzender om te genieten van vrij draadloos HD AV delen van gegevens en Hi-Fi audio en video effect.

Source: Soorten AV afzenders draadloos

没有评论:

发表评论