2017年1月15日星期日


AV signaaltransceiver



AV signaal afzender)AV afzender) ook genoemd AV signaalgever en Ontvanger, is het voor convert av signaal tussen signaal bronapparaat om te controleren.

Welk apparaat kan nodig av signaal Afzender? Zoals signaalbron wilt verbinden met de monitor, dan u kan moeten Sluit één kabel van de PC's van bronapparaat om te controleren. Maar als u av signaal gebruiken afzender, vervolgens kabel tussen bronapparaat om te controleren is niet nodig.
Voorbeeld: nu, steeds meer familie heeft meer dan 1 sets televisie, set-top box of satelliet ontvanger slechts één set. satelliet ontvanger is erg duur in sommige landen, naast de elke satelliet ontvanger is door vervoerder exploitant, dus één of andere gebruiker kan vragen: "dat is mogelijk Als ik gewoon gebruik maken van één set satellietontvanger, maar ik heb 2 televisie?

AV signaal Afzender is alleen nodig in deze voorwaarde, Sluit de zender met satellietontvanger, En de delen van de ontvanger van de av signaal afzender verbinding met tv, zodra inschakelen, kunt u genieten van levendige video op einde van de monitor. Één meer ding hoeft te bevestigen: pls zorg ervoor dat uw satelliet ontvanger heeft RCA-aansluiting Scart Jack/S-Video Jack, als uw satellietontvanger heeft de bovenstaande Jack, dan u kunt wijzigen in de Scart/S-video-aansluiting RCA-aansluiting door een PC's goedkoop converteren.

Maar als uw satellietontvanger alleen HDMI-aansluiting heeft, kunt u AV signaal nodig Afzender met HDMI Jack, PAKITE is het ontwikkelen van dit model, zal uitverkoop op augustus, als u interessant bent, kunt u Neem contact op met ons voor meer details.

Source: AV signaaltransceiver

没有评论:

发表评论