2017年1月15日星期日

Hoe te PAT-433 Wireless Extender IR gebruiken?


Eerst, PAT-433 is een type draadloze IR Extender, Het wordt gebruikt voor de uitbreiding van de infrarood afstandsbediening afstand.

PAKITE PAT-433 tv ir afzender is 433,92 MHz ISM-frequentieband, ondersteuning 38KHz IR-afstandsbediening, ondersteuning 200 meter afstandsbediening afstand in lijn van zicht.

PAKITE PAT-433 inclusief een stuks zender en een stuks ontvanger, zoals het volgende beeld:

Zender

Ontvanger
Twee omstandigheden:
Eerste: voor de controle tv op van een andere plaats.
Als je zou gebruiken PAT-433 ir repeater controle (verhoging of verminderen) Het volume van de tv, dan moet je de ontvanger op tv einde, zoals de volgende afbeelding 1, en afstandsbediening op de zender eind als het beeld 2.

foto 1

foto 2 


Tweede: voor control Set Top Box / DVD op TV einde.
Als set-top box en televisie werden op verschillende geplaatst kamers, zou je PAT-433 gebruiken om de set-top box te controleren om het programma te veranderen op tv einde. Dan moet je zet de ontvanger op set-top box eindigen als picture1, en controle zender op TV einde als picture2.
IR Cable: Transmitter verbinding met TV als foto 3, ontvanger aan te sluiten met een set-top box als foto 4, dit is voor verborgen ontvanger op Set Top Box einde, als je niet nodig om verborgen ontvanger, IR-kabel is niet nodig verbinden.

foto 3

foto 4


Het is een beetje moeilijk te begrijpen? Je hoeft alleen maar om de controle op de zender eind herinneren, dan is alles ok. Als u nog steeds niet begrijpen, welkom verlof bericht met ons.

Source: Hoe te PAT-433 Wireless Extender IR gebruiken?

没有评论:

发表评论