2017年1月11日星期三

Wie heeft de draadloze TV-zender?



De hier genoemde producten zijn voor de draadloze overdracht van video en audio signalen van STB / DVD / IPTV op een TV. Er zijn drie belangrijke toepassingen voor een draadloze artikel:

*Als je bronnen zijn in een ander deel van de ruimte dan de TV, kunt u het verzenden signaal draadloos plaats van lange kabels lopen over de vloer (of onder het vloer of langs plinten, etc). Dit is een bijzonder veel voorkomend probleem bij projectoren.

*Als u wilt uw TV aan de muur, moet u aan de macht en de kabels lopen. Met wireless, hoeft u alleen maar aan de macht te rennen naar de TV. Het signaal van uw bronnen wordt draadloos verzonden naar de kleine ontvanger. Bij de PAKITE draadloze tv-zender, De TV zelf kan vaak de macht van deze draadloze ontvanger.

*Als wilt u uw bronnen en TV in twee verschillende kamers te hebben. Nogmaals, de PAKITE Draadloze TV zender is een goede keuze hier omdat het kan verzenden door muren, dus je kunt een tv in de kamer met de bronnen, en een tweede TV draadloos aangesloten op dezelfde bronnen.

*Als u apparatuur specifiek met HDMI-uitgangen (Blu-ray-spelers, kabel dozen, Apple TV en Roku streamers, enz.). Dit is niet voor producten zoals Chromecast, of een van de Miracast of WiDi producten (die draadloos streamen content van tablets, telefoons of laptops). Dat zijn een andere categorie, Dit zijn vervangers voor HDMI-kabels.

Houden er wel rekening mee, er is een kosten voor het gemak. Wireless zal altijd worden meer temperamentvol dan bekabelde, het nemen van een paar momenten om te synchroniseren (verbinden) en potentieel / zo nu en dan afhaken.

Source: Wie heeft de draadloze TV-zender?

没有评论:

发表评论