2017年1月15日星期日

PAKITE Brand HDMI Video Zender - Parameter



Het basisidee achter de Wireless HDMI AV Afzender is eenvoudig: maak gebruiker kan genieten van vrij draadloos delen van gegevens HD AV en Hi-Fi audio en video-effect.
Scenario's waarin deze kunnen zendsignaal een Blu-ray speler aan een uiteinde van een kamer naar andere kamers zonder zorgen te maken over de gebruikelijke lange kabel lopen, of het verzenden van een satellietontvanger signaal vanuit de woonkamer naar de slaapkamer, zonder de tweede kamer abonnement. Maar op dezelfde tijdstippen, kunt u geen ander programma op verschillende tv-doeleinden te beoordelen.
de HDMI draadloze AV Zender gebruik 5.8GHz frequentie in plaats van 2,4 GHz frequentieband, dat, omdat het grootste deel van WiFi router is 2,4 GHz frequentieband, de HDMI draadloze zender is 5.8GHz frequentie kan interferentie effectief te vermijden.

HDMI Video Zender ondersteuning 300meter zendbereik is afhankelijk van er niet in geen muren tussen de zender en de ontvanger, zoals we weten, als er muur als obstakel zal verminderen de zendbereik, nadat voorbij een muur als obstakel, het zendbereik zal 10 meter zijn.

Source: PAKITE Brand HDMI Video Zender - Parameter

没有评论:

发表评论