2017年1月15日星期日

PAKITE PAT-433 draadloze IR-afstandsbediening Extender


Zoals we weten, het grootste deel van het apparaat op afstand infrarood distance control heeft slechts 5 meter of minder, dus PAKITE ontwikkelen van een IR Repeater voor hulp gebruiker controle op lange afstand.

PAKITE PAT-433 is Draadloze IR-afstandsbediening Extender, als een infrarood versterker. PAT-433 aan te passen 433,92 MHz ISM Frequency Band draadloze transmissie, verlenging afstand ongeveer 200 meter, is het support 38KHz frequentieband, als u beiden 38 / 56KHz frequentieband nodig hebt, kun je praten met PKAITE sales en laat meer details.

IR Repeater is alleen voor uitbreiding infrarood range, kan audio-video uitzenden. als je nodig hebt uitzenden van audio en video op het dezelfde tijden, kunt u hebt de verkeerde model, als je net als deze voorwaarde, kunt u kiezen draadloze av zender, Niet IR Repeater.

Draadloze av zender heeft ook een infrarood repeater functie, maar het is totaal verschillend product. Wireless AV Sender is vooral voor overbrengen van audio en video, maar ook uitbreiding van de IR-bereik van de afstandsbediening. Maar PAT-433 IR Repeater is alleen voor uitbreiding infrarood signaal.

Trouwens, PAKITE draadloze av afzender meestal is RCA Jack als verbinding, maar PAKITE pat-433 IR Repeater behoeft sluiten met het apparaat, plaatst de IR Repeater ontvanger delen boven het apparaat en controle aan de zender kant, dan zal het werk. Het betekent draadloze av afzender is voor RCA Jack inrichting, maar IR Repeater kan worden gebruikt met een apparaat met infrarood afstandsbediening.

PAT-433 is de moeite waard om te proberen, het is echt draadloze verbinding, wat je apparaat is, zoals IR Repeater PAT-433 kan extensie is het afstandsbediening bereik.

Source:PAKITE PAT-433 draadloze IR-afstandsbediening Extender

没有评论:

发表评论