2017年1月15日星期日

Wat is HDMI AV Wireless Zender?



Wat is het verschil tussen HDMI en AV Jack?
HDMI (High Definition Multimedia Interface), HDMI is professionele digitale uitgang / ingang, die ondersteuning bieden voor zowel audio verzenden en video op dezelfde tijden, de hoogste transmissiesnelheid is 2.25GB / s.
AV-aansluiting is voor zenden audio video door gescheiden, is het bestaan ​​van Rood, wit, geel, kabel, het Geel is voor zenden videosignaal, de rode is voor zenden links audio en White is voor zenden rechter audio.

HDMI AV Sender (bekend als HDMI Video Sender), Met inbegrip van die aansluiting?
Een HDMI Wireless AV Zender bevat een zender en een ontvanger. De zender jack met inbegrip van de ene groep HDMI ingang en een groep HDMI-uitgang, DC input en IR-kabel aansluiting. De ontvanger jack waaronder een groep HDMI-uitgang, DC-ingang.

Hoe de HDMI AV Sender te sluiten (Wireless HDMI zender en ontvanger)?
Laten we eerst eens het aansluiten van de zender: Two sets tv hoeft slechts één sets AV Sender(Een zender en een ontvanger), de eerste stap moet zijn sluit de satelliet TV-ontvanger met de zender door HDMI-ingang, en het aansluiten van de HDMI-uitgang met de dichtstbijzijnde tv met HDMI-kabel, en het aansluiten van de stekker.
Ten tweede, het verbinden van de ontvanger met tv, op slechts Sluit de HDMI-uitgang met de tweede tv en het aansluiten van de macht, dan is het zal het werk zijn.

Let:
Doe de zender in de buurt van de satelliet-tv ontvanger, en waarbij de zend- venster extrudeert door 1-2 cm en verticaal is gericht op de sensor van de IR-signaal van de satelliet ontvanginrichting.
Of u kunt verborgen van de zender op elk gewenst plaats, gewoon blijven de zender ver weg van de satellietontvanger en verbinden van de IR staat met de zender.

Waarom houden de zender ver weg van satellietontvanger als het aansluiten van de IR-kabel met zender?
Dit omdat als zender en satelliet-tv-ontvanger krijgt nauw IR conflict veroorzaken. Als de IR-afstandsbediening ongevoelig is, dan zullen wij raden u gebruik maken van de tweede methode-houden van de zender ver weg van de satellietontvanger.
Als er een andere vragen van harte welkom om bericht te sturen naar www.pakite.net

Source: Wat is HDMI AV Wireless Zender?

没有评论:

发表评论