2017年1月11日星期三

HDMI Wireless Transmission System



In de huidige samenleving, Mensen volgt en het bespreken van de meest populaire sleutelwoorden is draadloos en HDMI. en HDMI Draadloze transmissie-technologie is uitgegroeid tot een neiging van high definition Informatie vrij systeem. Met het oog op de vraag van HD Video overeenkomen transmissie technologie, ontwikkelaar houden om technologie te upgraden en het verbeteren van de gebruikerservaring van videoconferentie.

De reden van de HD draadloze AV zender komen:
Wireless Video Transmission heeft veelgebruikte in moderne onderneming, mensen zijn ten strengste eisen over de lay-out van videoconferentie vergaderzaal. De verbinding staan ​​vol kabels tussen de TV, DVD, Projector, Hi-Fi, het is erg ingewikkeld, en maken de lay-out niet overeenkomt met de inrichting van de zaal, in het bijzonder het probleem hoe het vestigen Hi-Fi op de home theater? 
De toekomst van HD draadloze AV zender:
 Vandaag de dag, meer en meer het hele gezin HD-TV, HD DVD, HD-projector en video conference voer ook HD-modus. Echter,  High Definition ook leiden de ontwikkeling van draadloze technologie aan de aanwezig. High Definition komen uit te maken van de nieuwe digitale Jack - HDMI volgende. HD-technologie voor draadloze verbindingen oplossen van het complex verbindingsprobleem tussen multimedia home theater. Eenmaal kreeg het, Videoconferentie was weglaten kabels aangezien de HD draadloze transmissie. HD Video Transmission nemen grote brede, als gevolg om dit personage kan ons de hoge kwaliteit, hoge resolutie, No compressie, Geen schade video, zoveel leverancier acre begeerde. HD Video Conference heeft een grotere en potentiële vraag in de functie.

Gewoon, HDMI en Wireless zal gemeenschappelijk zijn in de buurt van functie, ongeacht welke artikel je bent produceren: Beveiliging product, huishoudelijke apparaten, of videoconferentie.

Source: HDMI Wireless Transmission System

没有评论:

发表评论