2017年1月11日星期三

Intelligente infrarood afstandsbediening moeite waard om te kopen of niet?


De opkomst van een slimme product herdefinieert de afstandsbediening. Gewoon het gegeven remote magie. intelligente universele infrarood controller, zal het niet uw gewoonten te veranderen, maar laat je leven ordelijk, intelligenter. En vergeleken met een gewone afstandsbediening, almacht IR support afstandsbediening mobiele terminal app operatie, doet geen "leren" en "pairing" stappen nodig heeft, hoeft u alleen maar het downloaden van de desbetreffende merk, model van infrarood code, kunt u realiseren het intelligent beheer.

EEN 'draadloze IR extender'Kan lange afstand overbrengen infraroodsignaal
Intelligente afstandsbediening kan verantwoordelijk zijn voor de alle van huishoudelijke apparatuur, om uw leven overzichtelijker te maken, meer handig. Maar alle intelligente hardware moet hetzelfde merk, zoals verlichting, schakelaars, contactdozen kan de afstandsbediening wordt gerealiseerd via de mobiele telefoon app. U kunt genieten van airconditioning schoonmaken comfortabel Wanneer u komt terug naar huis in de zomer.

Jonge vrienden met een sterke vermogen om nieuwe te accepteren product, universele infrarood afstandsbediening van gehumaniseerd design, niet alleen aan de middelen van het leven te redden, moeder niet langer zorgen te maken over op afstand controle was te verliezen door baby. Mam kan al het intelligente elektrische controle apparaten via de mobiele telefoon, uitvoerbaarheid is belangrijker dan alles.

Het is gemakkelijk om een ​​netwerkomgeving te installeren voor deze slimme hardware, zorg ervoor dat de elektrische ondersteuning infrarood afstandsbediening, verbinding met het netwerk en vind de universele afstandsbediening, mobiele app bindende apparaat merk kan aan de slag operatie. De eerste operatie is niet een moeilijke taak.

Source: Intelligente infrarood afstandsbediening moeite waard om te kopen of niet?

没有评论:

发表评论