2017年1月11日星期三

Komende HDMI Wireless Audio Video afzenders



AV (audio-diveo) afzenders toepassen van een eenvoudige, betaalbare en effectieve alternatief voor bekabelde audio / video-distributie systemen, het is de enige oplossing waar de kabels niet kunnen worden uitgevoerd.
Een HDMI Wireless AV Sender is een product omvattende twee belangrijke componenten -  draadloze HDMI zender en ontvanger. Werken Samen vormen deze twee componenten draadloos versturen Digital en analoge audio / video-signalen in uw hele huis. HDMI AV afzender zijn gewoon te set-up - sluit de zender component aan uw tv box (of andere A / V-bron apparaat) Vervolgens sluit u de ontvanger met de tv in de 2e kamer. Schakel, dan kunt u kijken uw favoriete programma's in de andere kamer.
Niet alles draadloze AV Zender zijn gelijk gemaakt - er zijn een verschil in gedachten te houden bij het maken van uw keuze:

Transmission Range: Typisch de test bereik is open ruimte, zendbereik tussen 150-350 meter, maar de echte zendbereik is afhankelijk van het aantal obstakels in de weg en wat ze zijn gemaakt van. Voorbeeld onze AV Afzender PAT-260 (Het is SD AV Sender, niet HDMI Sender) Heeft 350 meter zendbereik in ideale omstandigheden zonder obstakels tussen zender en ontvanger, als exit obstakels tussen zender en ontvanger, Wil korter bereik. Bijvoorbeeld voorbij een muur in dezelfde verdieping, zendbereik is 50Meter; indien aangenomen één verdieping, zendbereik is 15 meter.

Inmenging: Alle draadloze av transmissieproduct zijn gevoelig voor interferentie, draadloze av afzender hetzelfde. Maar het verschil is de draadloze audio video zender zijn intelligent genoeg om de meeste te voorkomen storing. Bijvoorbeeld, als je al te kopen, kunt u kanalen wisselen om de storing te voorkomen, zoals 2.414GHz, 2.432GHz, 2.450GHz, 2.468GHz ...... of als uw huis heeft al zo veel 2,4 GHz-frequentieband draadloze product, dan 5.8GHz frequentieband PAT-550 av afzender om te voorkomen interferentie is de beste keuze.

Het bovenstaande model is ondersteuning IR-afstandsbediening, het is voor het gemak van de mogelijkheid om met uw afstandsbediening uit de 2e of 3e plaats.

Pls opgemerkt, al PAKITE av transmissie product wordt SD (Standard Definition) met RCA Jack, als je geïnteresseerd bent in HDMI draadloze av zender met een HDMI-aansluiting,  Welkom bericht achter te laten op www.pakite.net, U kunt kopen HDMI draadloze zender na augustus.

Source: Komende HDMI Wireless Audio Video afzenders

没有评论:

发表评论